Haberler

TEM'de otomobil kamyona çarpıp takla attı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

TEM Otoyolu, Başakşehir, Altınşehir Ağaoğlu Konutları mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, önünde seyreden kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak takla atan otomobildeki 2 kişi ölürken 1 kişi de ağır yaralandı. Kaza, TEM Otoyolu Altınşehir geçişinde 03: 30 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu'ndan Mahmutbey Gişeler istikametine gitmekte olan Erkan Akkuş idaresindeki 34 FU 3947 plakalı otomobil, Altınşehir Köprüsü'ne geldiğinde önünde seyreden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 ZR 0151 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun arka lastikleri parçalanırken otomobil savrularak takla attı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

TEM'de otomobil kamyona çarpıp takla attı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

2 ÖLÜ BİR AĞIR YARALI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücü Erkan Akkuş ile yanında bulunan M.Ö. adlı bir kişinin olay yerin de hayatını kaybettiği belirlendi. İsmi öğrenilemeyen 1 yaralı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik durdu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp kurumu Morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle hurdaya dönen otomobil ve kamyon otoparka çekilirken kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kamyon ve otomobilin çekilmesiyle TEM Otoyolu Ankara istikametine trafik tekrar açıldı.

TEM'de otomobil kamyona çarpıp takla attı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

"SÜRATLE GELİYORDU"

Kazayla ilgili konuşan Onur Kırbaş, "Arkadan süratle gelen taksi buna vurdu. Ondan sonra bariyere savruldu. ileri kadar sürüklendi, bir kişi orada arabadan düştü. Diğerlerini de araçtan çıkardık ama bir tanesi ölmüştü, bir tanesini de ambulans aldı gitti" dedi. Duyduğu sesin ardından kaza yerine geldiğini söyleyen Bektaşi Seyyah, "Çok büyük bir ses geldi, ondan sonra buraya geldim. O sesten sonra buraya geldim, gerçekten kamyonu parçalamış, demek ki çok şiddetli geliyordu. Geldiğimde şu girişte birisini gördüm, kontrol ettim, boğazı kesilmişti zaten nabzı yoktu. Araçtan birini çıkarmaya çalıştılar o da aynı şekilde vefat etmişti. Sadece bir tane yaralı vardı, onunda başı kanamıştı, ambulans alıp götürdü" diye konuştu. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Cahillik Başa Bela:

HIZ VARSA SAĞLAM ARABA YOKTUR!!!

16
0
yanıtYanıtla
otozede:

selimpaşadan büyük çekmeceye kadar olan oto yol 2 şeritlifir. Güya metropol. fakat oto yol 2 şerit. sağ şeritte 30 la giden kamyonlar sol şeritte 150 ile giden arabalar. Kazalar bu yuzden oluyor. bir ortası yok.

5
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

OTOYOLLARIN HIZLI ŞÖFÖRLERİ İBRET OLSUN BU SİZE AYNI ŞEKİLDE HAREKET ETMEYE DEVAM ETTİĞİNİZDE SİZİNDE SONUNUZ AYNI OLACAK

4
0
yanıtYanıtla
Mm:

Hiz ölümdür hiz intihardir emniyet kemeri korur.

4
0
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

HIZ ÖLÜMDÜR. NOKTA....!!!!!!!

3
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ALLAH rahmet etsin. . havalar malum. . . yollar kaygan. . dikkat etmek lazım.

3
0
yanıtYanıtla
Adam:

Hızı aşırı fazlaysa buna kaza denmez resmen intihar çok yazık

2
0
yanıtYanıtla
alkol:

şöfor çekmistır kafayı

1
1
yanıtYanıtla
BERBER HAMDİ:

Adamın biri şöyle diyor ''Her yıl bir savaştaki kadar (yaklaşık 10, 000) kişinin ölümüne, 200, 000 kişinin yaralanmasına ve 2 milyar dolar maddi kayba neden olan ''trafik kazaları”, toplumumuzun bireyleri ve kurumlarıyla, sorunlar karşısında ne kadar çaresiz kaldığının iyi bir göstergesidir''

0
0
yanıtYanıtla
fatih han:

çocuk 6 ay önce babasını kaybetti. kendisi motorlu kuryeydi motorda bişey olmadı arkadaşının arabasında can verdi. arkadaşlar yorumlara lütfen dikkat bizzat görüyor ailesi bu haberin yorumlarını. Aşıı hız evet ama hangimiz gençken yapmadık yaşlar 20 fişek gibi delikanlılardı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title