Haberler

"Beştepe'de CHP'li" iddiasını dile getiren Rahmi Turan: Cinayet işlesem, üzerinde bu kadar durulmaz, böyle linç etmek istemezlerdi

Güncelleme:

CHP'li Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de görüştüğünü iddia eden Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, eleştirilere tepki göstererek, "Cinayet işlesem, üzerinde bu kadar durulmaz, böyle linç etmek istemezlerdi" dedi.

CHP'li Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de görüştüğünü iddia eden bir yazı kaleme aldıktan sonra, taraflardan özür dileyen Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan konunun uzatıldığını belirtti.

Turan bugün yayımlanan yazısında konuya ilişkin, "Sanırım cinayet işlesem, üzerinde bu kadar durulmaz, böyle linç etmek istemezlerdi!" yorumunda bulundu.

"ARTIK BU KONUNUN ÜZERİNDE DURMAK İSTEMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İnce'den ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür dilediğini hatırlatan Turan, bu isimlerin özrünü kabul ettiğini ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

"Artık bu konunun üzerinde durmak istemediğini" söyleyen Turan, "güzel ülkemizin ve insanlarımızın haklarını savunmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Rahmi Turan Beştepe Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AbdoMobil-IOS:

Muhabir ve yazarlar bazan sapıtır ve saçmalarlar.Bazan da emir kulu olup efendilerine hizmet ederler. Şerefli ve vicdanlı olanlar ise açlıklarından ölürler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title