Haberler

    Belhanda Galatasaray'dan ayrılmayı kabul etti

    Güncelleme:

    Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden ciddi teklifler gelmesine rağmen ısrarla ayrılmak istemediğini söyleyen Belhanda, yaşanan son gelişmelerin ardından ise ayrılmayı kabul etti.

    Real Madrid maçında oyundan çıkarken ıslıklanan ve taraftara küfür eden Faslı futbolcu, her ne kadar Fatih Terim devreye girse de tribünler tarafından affedilmedi. İç sahadaki maçlarda hala ıslıklanan Belhanda, kendisine karşı oluşan tepki ortamının değişmeyeceğini düşünerek devre arasında ayrılmayı kabul etti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Suudi Arabistan Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne?
    500

    Yorumlar (16)

    fenerli:

    Son Dakika BELHANDA : Şaka şaka gitmiyorum. . . Salak mıyım ben bu parayı kim verir . . .

    10
    5
    yanıtYanıtla
    gsli:

    evet salaksınız çünki galatasaraya gelmeden önce bunun iki katı para verdiniz ama fenere gelmedi unuttun galiba kereste :)))))

    yanıt8
    yanıt1
    fenerli:

    Allah razı olsun ondan iyi ki gelmemiş bak layık olduğu camiayı biliyormuş demek ki . )) 4 m euro nun iki katını bugüne kadar kim almış da ona teklif etmişiz kendinizi öyle kandırın sizi gidi kedi enikleri .

    yanıt0
    yanıt2
    ESCOBAR:

    MARİANO, FEGHOULİ, BELHANDA, NZONZİ, SERİ LİSTE KABARIK. KALMASI GEREKENLERİ SAYSAK DAHA İYİ OLUCAK SANIRIM.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    adem:

    sen ve terim bir an önce gidin. .

    7
    3
    yanıtYanıtla
    SİNYOR:

    DAHA KAÇ MAÇ YEMESİ LAZIMDI GİTMESİ İÇİN. TARAFTAR SEVMİYOR, SAHADA YOKLARI OYNUYOR DAHA NE OLMASI GEREKİYOR GİTMESİ İÇİN.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    DERBEDER CİMBOMLU:

    SÜPER ŞU ANA KADAR ALDIĞIM EN GÜZEL HABER. .

    6
    0
    yanıtYanıtla
    SNEIJDERIN VELİAHTI:

    BU KARARI VERMEKTE ÇOK GEÇ BİLE KALDIN ÇAKMA 10 NUMARA

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Sinirli Galatasaraylı:

    sanki diğer oyuncular ve teknik ekip çok iyiymiş gibi birini günah keçisi ilan ediiyorlar. O da belhanda. Belhanda''nın oynamadığı maçlarda fark atıyoruz ya zaten. .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    fenerlibahçeli34:

    Kulüp bakıyorum diye işi iyice serer, avrupada iki tur atar, ''bulamadım. . '' diye gelir.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title