Haberler

Trabzonspor'dan Galatasaray'a gönderme: "Ayşe bu gol"

Güncelleme:

Trabzonspor, Süper Lig'de geçen hafta oynanan ve 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan Galatasaray maçıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Bordo-mavililer, paylaşımında "Dersimiz futbol, derdimiz futbol!!!" ifadelerini kullanırken sarı-kırmızılılara göndermede bulundu.

Karadeniz ekibinden yapılan paylaşımda Ömer Bayram'ın Joao Pereira'ya attığı tokat anı canlandırılırken 'Ayşe bu kırmızı kart' ifadeleriyle kullanıldı.

Galatasaray'ın daha önce Sörloth'un golünde Marcao'ya faul olduğu şeklinde yaptığı paylaşıma da karşılık veren Trabzonspor 'Ayşe bu gol' ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Futbol Haberler

500

Yorumlar (42)

Adınızı Yazın:

KEŞKE TRABZONU FETHETMESELERDİ, PONTUS RUMCUKLAR, TRABZON RUSYAYA VERİLSİN.

11
67
yanıtYanıtla
türk:

keşke annenin başı ağırsaydı

yanıt19
yanıt0
Nasıl bir kafa o:

artık hangi takımın fanatiğisin bilmiyorum ama, demek ki tuttuğun takımla ilgili sana bir vaadde bulunsalar tüm sülaleni vereceksin. değişik bir kafa yapısı senin ki de

yanıt30
yanıt0
emreta:

siz kimin çocugusunuz acaba bellimi memleketiniz neresi, ? şişlimi mecidiyeköymü niye galatasaraylısın

yanıt15
yanıt6
VATAN:

Nasil bir kafadir sendeki? Ben de GS liyim ama Trabzon rusyaya verilsin ne demek la? Trabzon ve genel olarak Karadenizdeki vatan sevgisi nerede var bu ülkede baska? Ne kadarda cok sevsem GS yi önce VATAN!!!

yanıt33
yanıt3
ASLANSARAY:

Trabzon zaten Türkiye olamaz trikonun üzerindeki bayragimizi yakan seref yoksunlari yahudiden farklari yoktur.

yanıt2
yanıt4
tt:

hamsi tepenize vurarak kupanızı elinizde alanlarıda anlatsana ayşeye

26
19
yanıtYanıtla
polat:

şike yaptığı kanıtlanan febeşlerde ünce kupanızı alın sonra adam diye dolaşın korkak takım

9
27
yanıtYanıtla
atsız prens:

karadeniz oligarşisi var bu ülkede. her 3 devlet makam sahibinden birisi karadenizli. bir gün bu düzen değiştiğinde kendilerini karadenizli olarak bile tanıtamayacaklar

11
22
yanıtYanıtla
TS:

Küfür yayinlanmiyor ne yazikki. Yoksa senin hak ettigin tek sey var sen anladin ;-) Karadenizlilere Kurabn ol sen. Karadeniz olmasa sen olmazdin kocum.

yanıt11
yanıt4
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title