Haberler

Kayseri'de karla mücadele çalışmaları

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde olumsuz hava koşullarına karşı 269 kişilik ekip oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gece başlayan kar yağışı nedeniyle özellikle Erciyes yolunda kar temizleme çalışması yapıldı.

Belediye, kent merkezindeki görev alanında bulunan 450 kilometrelik yol ağında yapılacak çalışmalar için 78 kar, buz küreme ve tuzlama aracıyla 24 saat çalışma esasına göre görev yapacak 170 kişilik ekip oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi hinterlandındaki ilçeler ve bağlı mahallelerinde yapılacak çalışmalar için de Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı, Develi, Tomarza, Sarıoğlan ve Kayseri merkez olmak üzere 7 ayrı bölgede ekipler bulunuyor. Bu bölgelerde bulunan 44 araç ve 99 personel kar yağışına anında müdahale edecek.

Talas'ta kar küreme çalışmaları

Talas Belediyesi, kar yağışının başlamasıyla birlikte vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tedbirlerini arttırarak çalışmalarına başladı.

Belediye karla mücadele ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ana arterler, caddeler ve ara sokaklarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Talas'ın kırsal mahallelerinde çalışmalarına devam eden ekipler, kapanan yollara müdahale etmek için nöbet tutmaya devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallede 24 saat çalışmalarına devam eden ekipler, cadde ve kaldırımların temizlik ve tuzlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Talas Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title