Haberler

Erzurum Valisi Okay Memiş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Erzurum Valisi Okay Memiş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasın katıldı.

"Yılın Fotoğrafları" hakkında Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Tuncay Bekar'dan bilgi alan Memiş, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyerek "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Vali Memiş, haber kategorisinde Behçet Alkan'ın "Mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü", yaşam kategorisinde Hüseyin Yıldız'ın "Beyaz yürüyüş", spor kategorisinde ise Mustafa Yalçın'ın Fransa-Türkiye maçında çektiği "Millilerden asker selamı" fotoğraflarına oy verdi.

Memiş, Anadolu Ajansının Türkiye'de haberciliğin duayeni bir müessese ve devlet kuruluşu olduğunu söyledi.

Doğru haberciliğin önemli olduğuna vurgu yapan Memiş, "İster kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasında, ister özel alanda, isterse her alanda olsun doğru haberciliğe çok ihtiyacımız var. Yasama, yürütme, yargıyla basın ve medya bütün dünyada neredeyse dördüncü güç olarak değerlendiriliyor. Bu konuda sizin yaptığınız yayıncılık bizleri çok olumlu yönde motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu aktaran Memiş, "Fotoğraflar içerisinden bir tane seçmek oldukça zor ama hepsinin bir anlamı var. Bir fotoğraf karesi çok derin anlamlar ifade edebiliyor. Bir fotoğraf karesiyle bir kitap yazabilirsiniz. Ben de öyle değerlendirdim." diye konuştu.

Seçtiği fotoğrafları çok beğendiğini dile getiren Memiş, "Barış Pınarı Harekatı'nda bizim kahraman Mehmetçiğin çocukla ilgilenmesi oraya tamamen barışçıl duygularla gittiğimizin göstergesiydi. Anadolu Ajansına ve bütün çalışanlarına doğru habercilikte gösterdiğiniz performanstan dolayı teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title