Haberler

Kız öğrencilerin etek boyunu ölçen okul müdürünün ses kaydı internete sızdı

Güncelleme:

Siirt'te kız öğrencilerin etek ve pantolon boylarını ölçen müdürün, ses kayıtlarının sosyal medyada yayınlanması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Valilik olayla ilgili inceleme başlatırken, Milli Eğitim Bakanlığı müdürün açığa alındığını duyurdu.

Siirt'in Kurtalan ilçesindeki Anadolu Lisesi'nde okul müdürü F.K.'nin, kız öğrencilerin pantolonlarının boyunu ölçüp, aşağılayıcı ifadelerle hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Valilik, inceleme ve soruşturma başlattı.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyaya yüklenen bir ses kaydında, Kurtalan Anadolu Lisesi Müdürü F.K.'nin, kız öğrencilerin pantolon boyunu ölçüp, cevap verenlere aşağılayıcı ifadeler kullanarak, hakaret ettiği duyuluyor. Ses kaydının sosyal medyadan yayılması üzerine valilik inceleme ve soruşturma başlattı.

"BURASI SENİN YATAK ODAN DEĞİL"

Ses kaydında okul müdürünün, "Terbiyesiz, kes sesini. Sen denize gitmiyorsun, mayoyla gelemezsin buraya. Senin yatak odan değil burası. Paçanı daraltarak kısaltarak, bacağını göstererek değil. Saçının bağlı olması gerekir. Bağlamak zorundasın, tokayla tutturmak zorundasın." dediği duyuluyor.

AÇIĞA ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Siirt Kurtalan Anadolu Lisesinde, okul müdürü tarafından bir öğrenciye 'psikolojik şiddet uygulandığı ve hakaret edildiği' iddiasıyla ilgili, bahse konu olan okul müdürü açığa alınmış olup konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (115)

kerim:

en kısa zamanda açığa alınmalı böyle birine evlat emanet edilmez

23
135
yanıtYanıtla
Eda:

git sen evladınını kızım eteğini kısalt pantolununu kısalt gömlegini bağrını aç diyenlere emanet et doğru yoldasın ;) siz ne anlarsınız be

yanıt28
yanıt4
Oz.:

Ne anlama geldini bilmiyor yazık.

yanıt4
yanıt2
HAKKARİLİ:

BU MÜDÜRÜN ELİ ÖPÜLMELİ SENİN KENDİ ÇOCUĞUNA VERMEDİĞİN TERBİYEYİ MÜDÜR BEY VERİYOR. HERKES KENDİ KAFASINA GÖRE OKULA GELİRSE OKUL OKULLUKTAN ÇIKAR. GENÇLER DİSİPLİNLİ OLSUN Kİ BİR ŞEYLER ALSIN. ŞUNU DA UNUTMAYIN ÜSTÜN ZEKALI ÇOCUKLAR EĞİTİM SEVİYESİ DÜŞÜK BİR ORTAMDA OLSA O ÇOCUK DA GERİLER EĞİTİMİN OLDUĞU YERDE EĞİTİM OLUR EĞİTİMİN OLMADIĞI OKULA DA ZATEN OKUL OLMAZ. HAKKARİ`DEN HEPİNİZE SELAM

yanıt70
yanıt9
0101:

Hakkari li kardes, orasi okul toplama kampi degil. . . avrupada hic bir ülkede kiyafet zorunlulugu yok politik Islam düsmanligi bas örtüsü yasagi disinda . . ve bu ülkeler hem zengin hem egitimli ve yapici üretici. . sekilcilik yani §irk sadece az gelismis egitimsiz ülkelerde oluyor maalesef. . .

yanıt8
yanıt19
Adınızı Yazın:

bunuda haber diye yayınlayın. orası okul ve okulun kuralları var. okul müdürü orada disiplini sağlamak zorunda ve öğrenci hala karşılık veriyor bana karışamazsınız falan. Allah öğretmenlerimize sabır versin. yeni nesil çok fena.

132
18
yanıtYanıtla
kerim:

öğretmen senin evladına o ses tonu ile: ''''Terbiyesiz, kes sesini. Sen denize gitmiyorsun, mayoyla gelemezsin buraya. Senin yatak odan değil burası. Paçanı daraltarak kısaltarak, bacağını göstererek değil. Saçının bağlı olması gerekir. Bağlamak zorundasın, tokayla tutturmak zorundasın'''' bu cümleleri kurduğunda da böyle düşünecek misin, orada psikolojik bir şiddet var

yanıt11
yanıt78
Adınızı Yazın:

müdür beyi takdir ediyorum. . . çocuklara aileleri bile söz geçiremiyor. . . edep. . . edep. . . edep

35
9
yanıtYanıtla
EDE46:

HELAL OLSUN MÜDÜR BEYE DİSİPLİN OLMAYAN YERDE EĞİTİM OLMAZ.

33
7
yanıtYanıtla
kerim:

disiplin değil o psikolojik şiddet, yazılı olarak uyarmak ve disiplin cezası vermek dışında bir hakkı yok müdürün bas bas bağıramaz insanlara

yanıt1
yanıt7
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title