Haberler

AFAD Başkanı Güllüoğlu, AA "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğraf için oy kullandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi ( Afad ) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğraf için oy kullandı.

Güllüoğlu, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Kontrollü yıkım" fotoğrafı için oy kullanan Güllüoğlu, "yaşam" kategorisinde Cem Genco'nun "Kendi engelini unuttu evladına şifa arıyor" fotoğrafını seçti. Güllüoğlu'nun spor kategorisindeki tercihi ise Erhan Elaldı'nın "Beytullah'ın azmi" başlıklı fotoğrafı oldu.

"Yarışmayı sürdürülebilir ve uzun süreli hale getiren AA'yı tebrik ediyorum"

Oylamaya ilişkin değerlendirmede bulunan AFAD Başkanı Güllüoğlu, fotoğrafların gayet başarılı olduğunu belirterek, bu oylamayı geleneksel hale getirmesinden dolayı AA'yı tebrik etti.

Fotoğraf oylamasıyla bir yılın hatırlandığını kaydeden Güllüoğlu, haber kategorisinde oy verdiği fotoğrafın, AFAD ekiplerinin de 4 gün boyunca gece gündüz çalıştığı İstanbul'daki Yeşilyurt apartmanının yıkılması sonrası tehlikeye neden olan çevredeki binaların kontrollü yıkımına ilişkin fotoğraf olduğunu ifade etti. Afetlere hazırlık yılında aralık ayının temasının bina güvenliği olduğunu anımsatan Güllüoğlu, seçtiği fotoğrafın bina güvenliğinin önemini hatırlattığını söyledi.

Güllüoğlu, yaşam kategorisinde seçtiği engelli babanın engelli çocuğuyla oynadığı anın kaydedildiği fotoğrafın, Suriye'deki iç savaşta yaralanıp engelli kalanların hayatlarını hatırlatması açısından önemine işaret etti.

Spor kategorisinde oy verdiği engelli yüzücü fotoğrafının çok etkileyici olduğunu vurgulayan Güllüoğlu, kendisini zayıf hisseden kişinin, bu fotoğrafa bakarak tekrar güçlenebileceğini bildirdi.

Güllüoğlu, milli paralimpik yüzücü Beytullah Eroğlu'yu ve fotoğrafı çeken Erhan Elaldı'yı tebrik ederek bu karenin, çerçeveletip asılacak tarzda bir fotoğraf olduğunu dile getirdi.

Yaralanan AA foto muhabiri Yalçın için geçmiş olsun dileği

Fotoğraf sanatı ya da fotoğrafçılığın zor bir meslek olduğuna dikkati çeken Güllüoğlu, Fransa'daki gösterileri takip ederken yaralanan AA foto muhabiri Mustafa Yalçın'a ve Anadolu Ajansı camiasına "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Güllüoğlu AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title