Haberler

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu

Güncelleme:

Kırşehir'de, cenaze evine taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kırşehir'de, cenaze evine taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek (51) ve 2 çocuğu hayatını kaybederken, Çiçek'in diğer çocuğu yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Kırşehir merkeze bağlı Özbağ beldesi Erevik yolunda meydana geldi. Mustafa Köseoğlu (39) yönetimindeki 38 H 2600 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, kavşakta Hacı Salih Çiçek'in kullandığı 40 AK 547 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otobüsün önünde metrelerce sürüklenen otomobil hurda yığınına döndü.

Taziyeye giderken canlarından oldular

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek ile çocukları Yasin Çiçek (19) ve Seda Çiçek (18) olay yerinde hayatını kaybetti, Merve Nur Çiçek (14) ise, ağır yaralandı. Merve Nur, haber verilmesiyle gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla Kırşehir Ali Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen baba ve çocuklarının cesetleri de yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna götürüldü.

Taziyeye giderken canlarından oldular

TAZİYEYE GİDİYORLARDI

Akçakent ilçe belediyesinde şoför olarak çalışan Hacı Salih Çiçek'in, çocuklarıyla bir yakınlarının cenazesi için taziyeye gittikleri öğrenildi. Çiçek'in eşi Serpil Çiçek'in (47) ise rahatsız olduğu için büyük kızı Pınar Çiçek (23) ile birlikte araca binmedikleri, Akçakent ilçesinde bulunan evlerinde kaldıkları öğrenildi.

Taziyeye giderken canlarından oldular

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırşehir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Merve can:

Ne büyük bir imtihan ne büyük bir acı Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara dayanma gücü versin

39
0
yanıtYanıtla
Kaya:

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin insallah

37
1
yanıtYanıtla
zekeriya karabulut:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN

37
0
yanıtYanıtla
Barış:

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin INŞALLAH

33
0
yanıtYanıtla
Aslana yaklaŞilmaz:

Bunasil sürat bunasil sürmek ah haci ah neyabtin sen kana biladin ortaligi kim verdi ehliyete sa ya

4
25
yanıtYanıtla
ttt:

Çok zor bir durum kazalar ve getirdiği ani ölümler. Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

16
0
yanıtYanıtla
kayserili:

hacı ne yaptın taziyeye giderken ahirete gittin.

1
14
yanıtYanıtla
HERGELE MUHİTTİN:

İnsan ol

yanıt0
yanıt0
yusuf kaya:

cok yakından tanıdıgım bir aile cok iyi ve dürüst kişilerdi inşallah rabbimiz cennetine kor bu aileyi kalanlarına sabır ver allahım

12
0
yanıtYanıtla
Aydın:

Ölenlere Allah rahmet eylesin, bu olay için söylemiyorum bazı sürücüler mal gibi araç kullanıyor araçları büyük olanlar küçük araçların olduğu yerde pervasızca üzerlerine üzerlerine gidiyorlar.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title