Haberler

Kocasının kazma sapıyla döverek öldürdüğü kadın toprağa verildi

Güncelleme:

Darıca'ya bağlı Kazım Karabekir mahallesinde yaşayan fabrika işçisi ve 2 çocuk babası Orhan Şahin, 6 yıl önce evlendiği eşi Aslı Şahin'i, kendisini aldattığı iddiasıyla kazma sapıyla döverek öldürdü. Talihsiz kadın bugün öğle namazına müteakip memleketi Tokat Niksar'da toprağa verildi.

BALTA SAPIYLA DARP ETTİ

Orhan Şahin (47), geçen çarşamba gecesi, kendisini aldattığı iddiasıyla Aslı Şahin ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Orhan Şahin, eşini kazma sapıyla dövmeye başladı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle ağır yaralanan Aslı Şahin'in burnu da kırıldı.

NEFES ALMADIĞINI FARK ETTİ

Dayak olayının ardından çift, uyumak için odalarına geçti. Sabaha karşı fenalaşan Aslı Şahin, kendisini döven eşi ve 16 yaşındaki üvey kızı tarafından banyoya götürüldü. Orhan Şahin, ellerini ve yüzünü yıkadıkları eşini yeniden yatağa yatırdı. İddiaya göre, öğle saatlerinde eşinin nefes almadığını fark etti. Bunun üzerine eve polis çağırdı. İhbarla gelen polis ve sağlık ekipleri, Aslı Şahin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Eşini öldürdüğünü söyleyen Orhan Şahin ise gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

İlk belirlemelere göre iç kanama nedeniyle hayatını kaybeden Aslı Şahin'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine getirildi. Aslı Şahin bugün Merkez Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

"BENİM GİBİ NİCELERİN İÇİ YANIYOR"

Kızının 31 Ekim'de Tokat'ta sığınma evine gittiğini, 18 Kasım'da ise kocasının ikna etmesiyle evine döndüğünü anlatan baba Ali Yılmaz, "Benim kızımı nasıl götürdü, ne yaptı bilemiyoruz. Ben bu adamdan sonuna kadar şikayetçiyim. Başkaların canları yanmasın, devletimiz buna bir son bulsun. Kadınlar ölüyorsa suçu kadın olması mı? Devletimiz buna bir çare bulsun. Ben böyle canilerin en son ne ceza alması lazımsa onu istiyorum. Devlet benim hakkımı arasın. Benim içim yanıyor. Benim gibi nicelerin içi yanıyor" dedi.

"3-4 KEZ SIĞINMA EVİNE GİTMİŞ"

Sığınma evine gitmeden önce kızının kendilerine geldiğini ifade eden baba Yılmaz, "Bana, 'Baba sen beni sığınma evine ver. Onun silahı var. Gelip, size bir şey yapar. Sizin de başınız derde girer. Ben dilekçemi orada veririm' dedi. Darp raporu almıştı. Geçici olarak sığınma evine gitmek istedi. Daha önce de İstanbul'da, 3-4 kez sığınma evine gitmiş, haberim olmadı. Daha sonra haber aldık. Kızımı sopa ile döve döve öldürmüş. Benim için yanıyor arkadaş, devletimizden ricamız böyle kişilere sahip çıksın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Darıca Niksar Tokat 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (85)

Sivaslı:

Dangalak aldatıyorsa ıspat et boşa herkes seni takdir etsin şimdi ne oldu hem katil oldun hem dünya hem ahiret bitti.

73
7
yanıtYanıtla
pars933:

acaba sebep nedir diye hiç araştırılıyormu erkek sıkıştığı için olamazmı acababirde dinimiz açısından bakarsak kadınlar acaba islami açıdan ne kadar kocalarına olan sorumlulukları yerine getiriyor (NİSA Suresi 34. ayeti kadınların okuyup anlaması lazım diyorum. . . !ama herşeye rağmen cana kıymak hem suç hemde dinimiz açısından çok büyük günah

19
40
yanıtYanıtla
gözde ketenci:

allahın verdiği canı allah alır okadar

yanıt4
yanıt0
İNSAN:

Din boşa diyor öldür diyen din Islamiyet değil siz hangi dine inanıyorsunuz bilemem

yanıt14
yanıt3
insana cevap:

arkadasım okudugunu anlama sıkıntınmı var adam dinimiz öldürmeyi emrediyor demiyor bak cümlenin sonuna ne yazmıs rica ediyorum okuyun anlayın sonra yorumlayın

yanıt0
yanıt0
a.özdemir:

namus şövalyesi geçinen mahluklar içiniz de zina yapmayan kaç kişi vareşini aldattı diye insan öldürülür mühiç bir kitap böyle bir şey yazmıyorve hiç bir vicdan, hiç bir akıl sahibi böyle bir şeyi asla kabul etmez.

30
6
yanıtYanıtla
salih kaplan:

bu babanın konuşmaya hakkı yok kızı 3 defa sıgınma evine gitmiş sen kızına sahip cıkma sonra sonuna kadar şikayetçiyim de sende o cani kadar suçlusun böyle babalık olmaz böyle koca hiç olmaz ALLAH ıslah etsin

29
4
yanıtYanıtla
HudeMobil-IOS:

Öldürmek hic bir sekilde kabul edilemez ama aldatma olayı gerçekse ozaman kadin boşasaydı sonra kimle birlikte oluyorsa olsaydı. Evliyken aldatırsan erkeğin kendini kontrol etmesi cok zor allahım kimsenin basına vermesin

28
3
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

aldattigini ne biliyorsun? oda senin gibi paranoitin birisi imiski kadincagiza kiymis

yanıt1
yanıt0
cok doğru:

cok doğru bir tespit hem fikiriz hic bir neden bir cana kıymak icin gecerli değil ama madem aldatacaksın bosa arkadas boşa ne insanların geri kalan hayatıyla kendi zevkiniz keyfiniz icin darma duman edersinizki ya hayır insan piskolojisi her iki taraf icinde söylüyorum bukadarmı aşşağılık :(

yanıt0
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title