Haberler

Bayburt'ta Zehra Erdemir'i bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı!

Güncelleme:

Bayburt'ta, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM) temizlik görevlisi olarak çalışan Zehra Erdemir'i (40) bıçaklayarak öldüren, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı ise ağır yaralayan Recai Çetin (34) tutuklandı.

BİR KADINI ÖLDÜRDÜ, BİR ERKEĞİ AĞIR YARALADI

Olay, önceki gün sabah, Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki KETEM'de meydana geldi. Recai Çetin, merkezde temizlik görevlisi olarak çalışan Zehra Erdemir ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Recai Çetin, elindeki bıçağı Erdemir ve Alan'a sapladı. Erdemir ve Alan, kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik görevlilerince yakalanan Recai Çetin, polis ekiplerine teslim edildi.

Bayburt'ta Zehra Erdemir'i bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı! Ayrıntılar kan dondurdu

BIÇAKLANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu 2 yaralı, ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehra Erdemir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı hastanede tedaviye alınan Süleyman Alan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Recai Çetin'in, aşık olduğu Zehra Erdemir'in Süleyman Alan ile evlilik hazırlığında olduğunu öğrendiği belirtildi. Çetin'in, Erdemir'den Alan ile evlenmemesini istediği, bu yüzden tartıştıkları öğrenildi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Recai Çetin, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bayburt'ta Zehra Erdemir'i bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı! Ayrıntılar kan dondurdu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi?
500

Yorumlar (18)

Seren canj:

Erkek milleti işte şaşırmadık herşey yaparlar

6
6
yanıtYanıtla
DÜRÜST VE ONURLU OLMAK:

Vatandaş isimli yorumcu yüreğine sağlık kardeşim. Çok net ve güzel cşekilde izah etmişsin. Eleştiri yaparken cinsiyet gözetmeksizin insan baeında ele almak lazım. Seren isimli yorumcu her haberin zltında fitne resat sokup hep olumsuz yorumlar yazan biridir. Cinsiyetide şüphelidir. Anne (kadın) çok değerli bir varlık olmasına rağmen gata yapan , bebeğini çöp bidonlarına atan, zulmeden kadinlarda var, Bu nedenle tüm kadınlarıda suçlayamayız.

yanıt0
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Böyle aşk,olmaz olsun!!! :((((

9
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne idami arkadas. Idam gelirse boynuna ip gecirilecekler makaminda ahkam kesenler olacak öncelikle. Idam cözüm deyil. Aile yapisi ve egitim eksik. Memleketim'' de aile kültürü diye bir kavram kalmadi. Anne baba da simarik onlarin yetistirdigi cocuklarda. Oy ugruna kendi sefasi icin memlekette haya ar namus seref birakmadi cakma baskan.

9
0
yanıtYanıtla
Özgür AKIL:

Idam gelsin artik. . . . . . . . . bu katillere yasamak haram idam idam idam

9
0
yanıtYanıtla
dumlu ygc:

arkadaşlar ben şuan inşaatı devam eden yüksek güvenlikli cezaevi inşaatında çalışıyorum yüksek güvenlikli dememe bakmayın yüksek konforlu cezaevi resmen yok yok peki bir düşünün cezanın caydırıcı olmadığı ve yüksek konforlu cezaevlerin yapıldığı bir ülkede cinayetler azalır mı????

6
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

BU TÜR HABERLERDEN MİDEMİZ BULANDI HEMDE BÖÖÖÖÖÖ OLDUM ARTIK YANİ

5
1
yanıtYanıtla
alparslan:

burası bir devlet adıda türkiyecumhuriyeti devleti mahkeme denilen bişey var avukat var savcı var herkes kendi hakim savcılıgını yapar ise inanın herkesin ölmesi lazım hukuka saygı insana saygı insanlıga saygı vijdanları yaralamama saygı göstermeliyiz nekadar ayıp insan öldürmekte ne makamı cennet olsun kardeşimizin

6
0
yanıtYanıtla
bol işler:

Evet besleyecek bir katilimiz daha oldu. . hadi ben işe gideyim çalışayım, bu soysuza bakmak lazım. . .

6
0
yanıtYanıtla
alparslan:

seren demişki erkek milleti bu nasıl bir cümle kurulumu bu ülkede binlerce insanları hayata döndürmeye çalışan erkek doktor var erkek bunlar erkek senin babanda erkek böyle erkekleri zan altında bırakarak potansiyel tehditmiş gibi göstermekte ayrı bir hezeyandır seren analar öyle erkekler dogurmuşlarki şuan oturum yazdıgın yeri sana almışlar sultan alparslan fatih atatürk bişey konuşugumuz zaman lafın nereye gittiğinede dikkat etmek durumundayız

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title