Haberler

"Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin" paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu

Güncelleme:

Magazin dünyasında açık sözlülüğüyle tanınan ünlü şarkıcı İrem Derici, ünlü bir sayfanın paylaşımının altına yaptığı yorumla yine adından söz ettirdi. Derici, cinsel içerikli paylaşıma "Dualar eder insan" yorumuyla damga vurdu.

"BAKİRE MİSİN?" SORUSUNA ŞAŞIRTAN CEVAP

Özel hayatı ve yaşantısı hakkında her türlü konuya açık yüreklilikle cevap veren İrem Derici geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları cevaplamıştı. Dobra kimliğiyle tanınan Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını paylaşarak "Hatta kalın lütfen bağlıyorum" diyerek şaşırtmıştı.

'Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin' paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu

"DUALAR EDER İNSAN"

Instagram'da aktif olan ünlüler arasında olan ünlü şarkıcı bu kez de ünlü bir sosyal medya sitesinin "Cinsel hayatınızı bir şarkı sözüyle özetleyin" şeklindeki paylaşımının altına, bir döneme damga vurmuş şarkısının sözleri "Dualar eder insan" yorumunu yaptı. İlginç yorumların da geldiği paylaşıma Derici'nin yorumu damga vurdu.

İşte Derici'nin olay olan o yorumu;

'Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin' paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu

'Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin' paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu

'Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin' paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Derici Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

Hubron:

Ne ettiği belli değil .....

7
7
yanıtYanıtla
Sanane:

SANANE LAN

yanıt10
yanıt4
Bilirkişı:

RUMUZA BAK RUMUZA.MAL DÜRBÜNLÜ BAŞKA RUMUZ BULAMADINMI.HUBRON NE LA.

yanıt13
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Çok güldüm yaa. :)))))

10
4
yanıtYanıtla
Avni:

mrb.ben avni

yanıt5
yanıt5
Tediriyer Teyfik:

gençler biri cinsel mi dedi ? ahanda geldim.

3
5
yanıtYanıtla
O ne minute:

Sevmek bir ömür süreeeer...........

2
2
yanıtYanıtla
MERHUMENİN RUHUNA FATİHA:

Rahmetli August Ames''in aynısı, yemin olsun. Hık demiş, burnundan düşmüş.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title