Haberler

Afganistan uyruklu genç, 10 gün önce aldığı motosikletle kaza yaparak yaşamını yitirdi

Güncelleme:

TEM Otoyolu Edirne istikametinde motosikletli genç, dengesini kaybederek bariyerlere çarptı ve metrelerce sürüklendi. Kaza sonucu yaşamını yitiren Afgan gencin motosikletini henüz 10 gün önce aldığı ortaya çıktı.

TEM Otoyolu Edirne istikametinde seyreden motosikletin Afganistan uyruklu sürücüsü Bağcılar İSTOÇ mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek devrildi. Kaza sonrası devrilen motosikletten düşen sürücü olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza yapan gencin, motosikletini 10 gün önce satın olduğu öğrenildi.

Kaza Bağcılar, TEM Otoyolu Edirne istikametinde gece saat 04: 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isminin Mır Shahzad Rabi (18) olduğu öğrenilen Afganistan uyruklu sürücü, kullandığı 34 MM 8394 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken İSTOÇ mevkiine henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletin kontrolünü kaybetti.

Afganistan uyruklu genç, 10 gün önce aldığı motosikletle kaza yaparak yaşamını yitirdi

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kayan motosiklet devrilerek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet parçalanarak metrelerce sürüklendi. Kaza sonrası motosiklet sürücüsünün ayağı koparken bedeni ise savrularak yol ortasındaki bariyerlerin arasına fırladı. Arkadan gelen ve arkadaşı olduğu öğrenilen ve isimleri öğrenilemeyen 2 motosiklet sürücüsü arkadaşlarının kaza yaptığını görünce şoka girdi ve durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Afganistan uyruklu genç, 10 gün önce aldığı motosikletle kaza yaparak yaşamını yitirdi

MOTOSİKLETİ 10 GÜN ÖNCE ALMIŞ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede motosiklet sürücüsü Mır Shahzad Rabi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri kaza sonrası yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Kazanın meydana geldiği yerde detaylı olay yeri çalışması yapan polis ekipleri bariyerlerin arasında da inceleme yaptı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Parçalanan motosiklet ise yoldan toplanarak çekici ile otoparka götürüldü. Polis ekiplerinin hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün 2 arkadaşından olayla ilgili bilgi aldığı görüldü. Ayrıca olay yerine gelen Mır Shahzad Rabi'nin diğer okuldan arkadaşları da polis ekiplerinden bilgi aldı. Kaza yapan gencin, motosikletini 10 gün önce satın olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

yazıklar olsun:

bu habere gülen ve alkışlayan insanlıktan çıkmış şeytana hizmet eden dini inançları olmayanlardır Allah sizi ıslah etsin. beyinden yoksunlar böyle bir habere seviniyorsanız daha beteri başınıza gelir. o çocuk ölmüş belki siz ölmeyip sürünürsünüz.

26
10
yanıtYanıtla
40:

ne sacmaliyon haci...insanlar sosyolojik duruma dem vuruyor..sen bilmem nerenden anliyorsun

yanıt10
yanıt9
Kamil:

Bir Afganlı eksilmiş. Medeniyet düşmanları..

9
25
yanıtYanıtla
Türk:

Bu adamlar nasil bu kadar kolay bu ulkeye yerlesip calismaya basliyor? Ehliyeti nasil aliyorlar? Turk vatandasi bir genc 18 yasinda universite sinavina girmek icin ter dokerken!!Bu ulke kimin beyler?

17
11
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bu ülkede türk var mı ses verin varsa yoksa ben tek mı kaldım

10
17
yanıtYanıtla
Adam:

Daha 18 yaşında çok yazık.

19
5
yanıtYanıtla
Yolcu:

Irkcilar, insan değildir.

6
12
yanıtYanıtla
ENESSON:

Bu ülkede elbette Türk vardır hem de çoktur. Zaten bu yüzden kimsenin sahip çıkmadığı bu kadar darda kalmış mazlum insanlara kucak açılmaktadır. Sorun ne Türkün misafirperverliğinde ne de göçmenlerin darda kalmışlığındadır. Sorun olayı yönetemeyen denetleyemeyen yetkililerdedir. Yönetilemeyen kentleşme çarpıklaştığı gibi mülteci sorunu da öyle olmuştur.

8
9
yanıtYanıtla
MİLLET:

yazık yazık ama TÜRKİYE YEDE ÇOK YAZIK OLDU ATATÜRK ÜN VE ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLIYOR GÜZEL ÜLKEM NE HALE GELDİ ARAP DOLU

1
0
yanıtYanıtla
kanun:

Gülüş alkış kalp basan yaratıklar ırkçılıktan tutuklanmalıdır.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title