Haberler

Cani katil, bıçakladığı adamı ağzına toprak doldurarak boğdu

Güncelleme:

Diyarbakır'da cani katil, önce kesici aletle yaraladığı adamın ağzını toprak doldurup boğdu. Polisin araştırması sonucu yakalanan katil tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün sabah merkez Kayapınar ilçesi Beşyüzevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ekiplerin yaptığı incelemede vücudunun çeşitli yerlerinde delici alet yarası bulunan Recep Coşkun'un ağzının da toprak dolu olduğu görüldü.

SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

Coşkun'un cenazesi otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürülürken polis ekipleri cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada cinayet zanlısı C.T.'yi (31) saklandığı adreste gözaltına aldı.

Cani katil, bıçakladığı adamı ağzına toprak doldurarak boğdu

TUTUKLANDI

Coşkun'un cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp defnedilirken, C.T. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Recep Coşkun Kayapınar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Kağan:

boşverin cana kıymayı, ben müslüman olarak , karşımdaki incinmesin diye yüksek sesle bile konuşmam. Bu ne canilik yahu.

57
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

idam şart. Uygulansın bakayım kim kimi öldürür bundan sonra.

21
1
yanıtYanıtla
Erol yilmaz:

Nedense hic sasirmadim.diyarbakir

9
5
yanıtYanıtla
HIMS:

KIYAMET YAKINDIR. . . . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
adsads:

medeniyetsiz maymun sürüsü

5
2
yanıtYanıtla
tarık:

charles darwin yaşayıp bugünleri görseydi sevinç göz yaşları dökerdi

1
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Ankaralıyım ama diyarbakıra laf yok ayıp beyler, hergün Adana''da bir sürü olay oluyor sesiniz çıkmaz doğuda bir şey olunca hemen ayrımcılığa başlıyorsunuz , sizin gibi zihniyetler yüzünden ülke karışık unutmayın. . .

1
0
yanıtYanıtla
Gercek:

Katil özbek asilli...

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

vahşiliğin doğusu batısı olmaz her taraf çığrından çıkmış durumda kardeşlerim Allahın kitabı kuran-ı kerime sarılın ki her türlü kötülükten korunun. Hepiniz Allah-a emanet olun.

0
0
yanıtYanıtla
hakan:

nedense hiç şaşırmadık diyarbakır artık doğu illerinde bunlar sıradan geliyor insanlara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title