Haberler

Beyşehir Gölü'nün kıyı kesimleri buz tuttu

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nün kıyı kesimleri yer yer buz tuttu.

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nün kıyı kesimleri yer yer buz tuttu.

Beyşehir'de kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından başlayan soğuk hava, kıyı kesimlerde buzlanmaya yol açtı. Sabah saatlerinde göl kıyıları buz tutarken, öğlen saatlerinden itibaren güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte don olan kesimler çözülüyor. Göl kıyılarının buzla kaplanması sonucu açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan su kuşları ise vatandaşların attığı ekmek parçalarıyla besleniyor. Buz tabakasının üzerinde yürüyen ve hareketsiz bekleyen bazı martılar dikkat çekerken, balıkçılar da buzları teknelerinin motor gücüyle kırarak ağ sereceği açık alanlara doğru ilerleyebiliyor. Avcılar, özellikle öğlen saatlerinde çıktıkları açıklarda ağ sererek balıkçılık faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyor. Tekneleri limanda bekleyen bazı avcılar ise soğuklar nedeniyle balıkçılık faaliyetlerine ara verdi.

Öte yandan, buz tutan göl kıyıları ilçe merkezinde gün batımı anlarında da seyrine doyum olmayan kartpostallık görüntüler ortaya çıkarıyor. Vatandaşlar göl kıyılarına gelerek bu anları ölümsüzleştirmeye çalışıyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title