Haberler

Lüks araçla mücevher dükkanına dalıp hırsızlık yapan şahsın cezası belli oldu

Güncelleme:

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir grup çete üyesi Land Rover marka araçla bir mücevher dükkanına girdi. Araba ile dükkanın camını kıran soyguncular, daha sonra mücevherlerin tezgahlarının camlarını kırarak mücevherleri ellerindeki çantalara doldurup olay yerinden kaçtılar.

VATANDAŞLAR YAKALADI

Dükkanda bulunan insanların hayatını tehlikeye atan soyguncular kaçarken, olay yerinde bulunan vatandaşlar kaçan soygunculardan 34 yaşındaki Ben Wegener'i yakalamayı başardılar. Polis tarafında gözaltına alınan Wegener tutuklandı.

ARAÇ ÇALINTI ÇIKTI

Polis ayrıca soygunda kullanılan arabanın çalıntı olduğunu ve sahibine teslim edildiğini söyledi. Yetkililer olay sırasında dükkanda bulunan insanların içeriye dalan araba nedeniyle yaralanmamasının mucize olduğunu söyledi.

10 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Geçen sene ekim ayında meydana gelen olayda tutuklanan Wegener, soygun ve başkalarının hayatını tehlikeye atma suçlarından çıkarıldığı mahkeme tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Soygunu yapan diğer iki kişi ise hala aranıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Land Rover Londra 3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Oguz:

Bizde olsa 1 ay yatmaz her yonden geriden geliyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Rüstem Kanat:

kaçma yöntemi plana dahil değil galiba :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title