Haberler

Erman Toroğlu: Abdullah Avcı'nın kimyasını Fatih Terim bozmuştu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu maç sonrası eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Erman Toroğlu, Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'yı Fatih Terim sözleriyle eleştirdi.

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi.

Erman Toroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Trabzonspor maçı 3-0 yapınca Galatasaray ve Kayserispor maçlarına baktım. Galatasaray'ın kadrosunun Beşiktaş'tan daha iyi olmasına rağmen Galatasaray henüz iyi futbol oynamıyor. Bireysel yetenekler maçı götürüyor. Beşiktaş'ın kadro derinliği yok. Burak Yılmaz'da düşüş var. Beşiktaş forvetsiz oynuyor."

"HAKEM EZİLMEDİ"

" Sivasspor'a bakıyorum, karşısında kim var hiç fark etmiyor. 10 kişi kaldıklarında da 3 pozisyonları var. Hoşuma giden hakem ezilmedi. Beşiktaşlı futbolcular hakemin çok üstlerine gitti. "

"RAKİPLERİNDEN BİRİNİ AŞAĞI İTTİLER"

"Sivasspor sanki Avrupa'dan gelen bir takım gibi oynuyor. Sivasspor Beşiktaş maçı ile 3 puandan fazlasını kazandı. Eğer yenilseydi, 'Sivasspor'u yakalarız' gibi düşünceler olabilirdi. Sivasspor rakiplerinden birini aşağı itti."

"ÜÇ BÜYÜKLER TAT VERMİYOR"

"Başakşehir de iyi oynamaya başladı. Trabzonspor da iyi oynuyor, kadrosu da iyi. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe tat vermiyor. Sivasspor, kornerlerde, yan toplarda iyiler. Sivasspor açık vermiyor ama açık yakalarsan gol atıyorsun."

"PEŞTEMAL ATACAKLAR"

"Bu maça bu hakemi vermek doğru. Kimi vereceksin? Gökhan Gönül 'Takım değiliz' diyor. Gözüküyor. 'Havlu atacak takım değiliz' de diyor. O zaman peştemal atacaklar. Bu farklı bir maçtı. Galatasaray ve Beşiktaş hikaye. Bu futbolla şampiyonluğu hak etmiyorlar. Fenerbahçe de öyle."

"STADIN YARISI BOŞALDI"

"Maçta tribünlere baktım. Maç sonu 6 dakika uzatma verildi. Beşiktaş'ta stadın yarısından fazlası boşaldı."

"RIZA GÜZEL DİYOR"

"Rıza Çalımbay 'Şampiyonluğa oynuyoruz ama daha çok maçımız var' diyor, güzel de diyor."

"AVCI'NIN KİMYASINI TERİM BOZMUŞTU"

"Başakşehir'in şampiyonluğu kaybetmesindeki en büyük faktör Abdullah Avcı. Onun da kimyasını bozan Fatih Terim'dir. Kimyasını bozarak aldı şampiyonluğu. Aman aman top oynayarak değil."

"O TAKIMI UYANDIRIRIM"

"İddia ediyorum, geçen sene Başakşehir ile 8 puan önde takım teknik direktörü ben olsam şampiyon yapardım. O takımı uyandırırdım. Ergin Ataman 'Takım tepki göstermeyince kendimi attırdım' diyor. Bir şeyler yapmaları, tepki göstermeleri lazım"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Erman Toroğlu Fatih Terim Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (15)

ULTRAKEDİ:

Cincon yalakası kabzımal.

15
28
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hocam Ergin Ataman, Fatih Terim o gslileri ait özellikler çirkeflik herkes beceremez. Biz de takdir ediyoruz

15
17
yanıtYanıtla
Kadir 38:

Biz ona Ruh diyelim isterseniz

yanıt8
yanıt12
Forza BEŞİKTAŞ:

sen ne boş bir adamsın ya ! KUKLA !

15
11
yanıtYanıtla
Mustafa:

Erman hoca yaşlandı sanırım. . . Beş hafta sonra fikirleri değişir. Şampiyonluğun en büyük adayları 3 büyükler der. Sonrada ben zaten demiştim şeklinde konuşur.

10
8
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

ya şuna hoca demeyin Allah aşkına!!!

yanıt9
yanıt3
XXXL:

BU ADAMIN PROGRAMINI İZLEYENLER VAR MI HALA YA

7
10
yanıtYanıtla
lee:

rezil beşiktaş. . . böyle takım da olmaz kadro da olmaz. herkes bırakmış kardeşim.

11
3
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kartal,kanatları yoldu Sivas.... Hahaaa :))))))

4
7
yanıtYanıtla
Tarık Çamdal:

Erman toroğlu bi bitmedin. . Türk futbolunun en büyük kanser hücresi sensin. . boş boş konuşup bedavadan para alıyorsun. . Gencecik futbolu bilen güzel insanlar dururken senin gibilerin ekranda olmaması lazım.

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title