Haberler

Ali Koç'tan Mustafa Cengiz'e teklif: Gönülden arzu ediyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Dört büyük kulüp başkanı toplanalım bir masanın etrafında, sayın Mustafa Cengiz olur, diğer başkanlar da olur. Her ortamda canlı, cansız her kanala çıkmaya razıyız. Hatta bunu; Fenerbahçe Kulübü olarak gönülden arzu ediyoruz." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Direktörü Serdar Yıldız TRT SPOR'da açıklamalarda bulundu. İşte Koç'un açıklamaları:

"Türk futbolu topyekun yeniden yapılanmalı. Spor Bakanımız her şeyin farkında ve kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmak istiyor. Federasyon'da; işten anlayan liyakat bazlı kişiler yer almalı. Biz federasyona kimseyi önermedik. Üç büyükleri temsil eden insanlar vardır. Son dönemlerde biz isim vermedik. Seçme imkanımız da yoktu. Olmaması gereken insanlar olduğunu söyledik.

"112 YILLIK BİR KULÜBÜN ALTYAPISINDA İKİ SAHA VAR"

Eğitmen yetişmiyor, antrenör çıkmıyor. Altyapıdan oyuncu oynatma mecburiyeti yok. Müthiş stadyumlarımız var ama burada iki haftada bir maç oynanıyor. Çocukların maç oynayacağı yerler yok. 112 yıllık bir kulübün altyapısında iki saha var. Her şeyin ele alınması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE TRABZONSPOR'A ÇAĞRI

Dört büyük kulüp başkanı toplanalım bir masanın etrafında, mali konuları da konuşalım. Kamuoyunu, içerisinde bulunduğumuz durumu ortaya koymak adına aydınlatalım. Yapın çağrıyı, ilk olarak kapıda Fenerbahçe olacaktır. Biz kral çıplak diyoruz. Onlar değil diyor. Sayın Mustafa Cengiz olur, diğer başkanlar da olur. Her ortamda canlı, cansız her kanala çıkmaya razıyız. Hatta bunu; Fenerbahçe Kulübü olarak gönülden arzu ediyoruz.

"2+2 BURADA 4 ETMİYOR"

%40 gibi bir talebimiz olmadı. TFF Başkanımız lütfen çıkıp söylesin, böyle bir talebimiz oldu mu yoksa olmadı mı? Olmadı çünkü. Bizim toplantımız olmamıştı. Kamuoyu baskısı, algı operasyonu... Bir medya grubu bunu işliyor.Yakında eksi harcama limiti çıkacak. Harcama limitinin kendisi eksi çıkacak. Biz şimdi limitin üstündeyiz diye eksi çıktı. Bundan sonra harcama limiti eksi çıkacak. Federasyonda harcama limitinin nasıl hesaplandığını bilmeyen var. 2+2 burada 4 etmiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

yorumcu:

siz yiyin için herşeyi yapın sonra borcumuz var diye devletin kapısını çalın siz kimsiniz de bizim vergilerimizle devlet niye sizin borcunuzu ödesin

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DÜNYANI ZENGİNLERİNİ YARATTINIZ ŞİMDİ AGLIYOSUNUZ. . NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN. . AMA BU MİLLETİN PARASI SİZE HARAMDIR BUNU BİLİN. . SIKIŞINCA DEVLET BABA. . . ONDAN SONRA DAYI KESİLİYOSUNUZ

13
0
yanıtYanıtla
hee:

süper ligin tüm takımlarını davet edin tek sizin mi sorununuz var yetti be

3
0
yanıtYanıtla
kim:

senin sıfatan bakan senle çay içmez loo

2
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne haliniz varsa görün bize ne. En ufak seyde birbirinizi yiyorsunuz. Sizin her attiginiz adim, Türk sporuna hizmet deyil hezimete ugratmak. Defolun gidin Türk soprundan.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Aziz başkan sizden daha iyisini verdi. antrenör yok diyorsunuz. kurun Fener altyapı antrenör aş. 200. 000 tl 2 sponsor olsun. bir tane antrenörün parası çıkar. eksi hesap çıkınca bu adamlar 6 aylık u19 takıma 19 ysşında topçular transfer edin. biraz da siz ömrünüzü verin buişe. Aziz başkan 20 yıldan fazlasını verdi.

1
1
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

Evet aziz başkan 20 yıldan fazlasını kulübü borç batağına sokarak verdi.Ali koç feryat ediyorsa bu kulübü eski yönetenler yüzünden..........

yanıt1
yanıt0
adınızı yazın:

statı kendinden yaptı. sponsorları kendinden buldu. menagerleri kendi ayarlardı. 2005-2010 yılları arası uefa gelirleri de yüksekti. sırf RTE sevgisi ve futbol aşkı var diye önce uefa oynanması engellendi. sonra da borçları kriz var diye erken çağrıldı. gelir olmayınca gelir-gider dengesi olmadı. borç dediğin bu ise adam klubu için 1 yıldan fazla cezaevinde yattı. asıl kulübün Aziz başkana yaptıkları için borcu var güzel insana

yanıt1
yanıt0
Misafir:

İyi bari bir birinize bir şans verin bir çay için

1
0
yanıtYanıtla
her zaman demişimdir:

altyapıdan futbolcu oynatma zorunluluğu kesinlikle çok iyi fikir ister istemz her takımdan futbolcu çıkar ve futbulcu ihraç eden bir ülke haline geliriz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title