Haberler

Mucize Doktor'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa, aşkını ilan etti

Güncelleme:

Büyük bir ilgiyle izlenen Mucize Doktor'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı'ya aşkını anlatmanın yollarını arayan Ali Vefa, sonunda eline gül alarak "Ben seni sevmek istiyorum, Sevebilir miyim?" diye soruyor.

Taner Ölmez'in otizm sendromlu Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'un 19. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Doktor Ali Vefa ile aşık olduğu Nazlı arasında duygusal anlar yaşanıyor. İkilinin bu dakikaları ise fragmana damga vurdu.

ALİ, AŞKINI İTİRAF ETTİ

Mucize Doktor'un yeni bölümünde Kıvılcım'ın hamile olduğunu söylemesi Beliz'i şoke ediyor. Doktor Ali Vefa ise aşkını Nazlı'ya anlatmanın bir yolunu arıyor. Sonunda cesaretini toplayan Ali Vefa, Nazlı'ya bir gül vererek, "Ben seni sevmek istiyorum. Sevebilir miyim?" diye soruyor. Ali'nin sözleri karşısında ise Nazlı donup kalıyor.

Mucize Doktor'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa, aşkını ilan etti

Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın başrolünü oynadığı fenomen dizi, 23 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Mucize Doktor'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa, aşkını ilan etti

MUCİZE DOKTOR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mucize Doktor'da bir vaka üzerine konuşan Tanju ve Kıvılcım arasındaki sohbet, Ali Vefa'ya geldi. Kıvılcım'ın Tanju'ya "Ali Nazlı olmadan bir hiç. Ali hastaneye geldiğinden beri Nazlı onunla uğraşıyor. Kızcağız bütün vaktini onun için harcıyor. Ali, Nazlı olmadan biraz işlevsiz" demesini duyan Ali Vefa büyük üzüntü yaşadı.

Ali Vefa kendi içinde büyük sorgulamalar yaşarken, yardımına Nazlı yetişti. Finalde ise Ali Vefa'ya itirafta bulunan Nazlı, "Sen gelmeden önce ben kaybolmuştum. Bir boşluk vardı. Hastalarla fazla bağ kurarak, boşluğu doldurmaya çalışıyordum. Ama sen geldikten sonra yapmıyorum artık. Kalbimdeki o boşluk galiba seninle doldu" dedi. Nazlı'nın sözleri karşısında heyecanlanan Ali Vefa ise ne diyeceğini bilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Taner Ölmez Otizm Haberler

500

Yorumlar (11)

MonakoSporlu:

Ali rolünde başarısız ve basit

4
36
yanıtYanıtla
Emel panaz:

Hic bir sekilde katilmiyorum tam tersi cok zor bir rolün üstesinden basariyla geliyor

yanıt10
yanıt1
KÜBRA:

GERÇEK HAYATTA BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİL. . BÖYLE OLAN İNSANLARI BOŞYERE UMUTLANDIRIYORLAR

17
7
yanıtYanıtla
FETHİYE:

KENDİNİZ SÖYLÜYORSUNUZ BAKIN UMUT DİYORSUNUZ. EN AZINDAN BU KONUYLA ALAKALI UMUT VEREN Bİ PROJE YAPMIŞLAR. BIRAKIN İNSANLAR DAHA FAZLA BİLİNÇLENSİN BU HASTALIK KONUSUNDA.

yanıt16
yanıt1
Doğrucu Davut:

sen entrikalarla dolu dizilerini seyretmeye devam et sen onlardan anlarsın onlardan zevk alırsın.

yanıt6
yanıt1
Lan İsmail:

Mucize doktor dizisini izlemek iyidir

19
4
yanıtYanıtla
hayyel:

Nazlının hemen karşılık vermemesi gerekiyordu, onu arkadaşça çok sevdiğini söylemeliydi. Çeviriyi bile düzgün yapamıyorlar. Bu ne yaa

8
13
yanıtYanıtla
marko:

nazlida onu seviyo neden arkadas desinki

yanıt0
yanıt0
MELISA28:

ÇOK TATLI BIR ITIRAF

9
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU RIZA:

Nazlı''dan cesur paylaşımlar bekliyoruz bikinili pozlarla başlasın önce hadi bakalım.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title