Haberler

    Son 5 sezonun en kötü Beşiktaş'ı!

    Beşiktaş, Süper Lig'de de 6 yenilgi alırken, 18. haftalar itibariyla son 14 sezonun en kötü istatistiğini yakaladı.

    Beşiktaş, Süper Lig'de de 6 yenilgi alırken, 18. haftalar itibariyla son 14 sezonun en kötü istatistiğini yakaladı.

    2005-06 sezonundan sonra ilki yaşadı

    Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında evinde Sivas'a 2-1 kaybeden Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde zor günler yaşıyor... Bu sezon 27 maçta 13. yenilgisini alan siyah beyazlılar, son sezonların en kötü performansını sergiliyor. 2014-2015 sezonunda 51 karşılaşmada 13 kez kaybeden Kartal, 2019-2020'de şimdiden bu mağlubiyet sayısına ulaştı. Şenol Güneş ile 2015-2016'da 49 mücadelede 10 kez yenilen Beşiktaş, sonraki sezon 54 maçta 6 mağlubiyet aldı. 207-2018'de 51 maçta 10 kez yenilen Beşiktaş, geçen sezon 46 maçı 11 yenilgiyle tamamladı.

    Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı

    Kartal bu sezon Avrupa Ligi'nde bir kez kazanıp 5 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Siyah beyazlılar, Avcı ile bu sezon karşılaşmaların 11'ini kazanabildi, 3 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Kartal, Süper Lig'deki 18 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi alan alırken, Avrupa Ligi'nde ise sadece bir kez kazanıp, 5 defa mağlup oldu. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yine bir kez rakiplerine üstünlük kurup, 2 yenilgi aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Beşiktaş Spor Kulübü Beşiktaş Kartal Haberler

    Bakmadan Geçme

    Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title