Haberler

CHP Yunusemre İlçe Başkanlığına Arcak seçildi

Güncelleme:

CHP Yunusemre İlçe Başkanlığına Yalçın Arcak getirildi.

CHP Yunusemre İlçe Başkanlığına Yalçın Arcak getirildi.

CHP Yunusemre İlçe Kongresi, Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda yapıldı.

CHP Grupbaşkan Vekili Özgür Özel, kongrede yaptığı konuşmada, son yerel seçimlerde Manisa Büyüşehir Belediye Başkan adayı olarak İYİ Parti adayının desteklenmesi konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

Özel, yerel seçimlerde ittifak yaptıklarını ve bunun sonucunda 11 Büyükşehir Belediyesi başkanlığının kazandıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının İYİ Parti'den gösterilince MYK'da gözyaşı döktüğünü ve kürsüde konuşmasını tamamlayamadığını kaydeden Özel, "Aday belirlendiği andan itibaren o süreçte kendisine çok ciddi destek verdiğimi ve adaylığına baştan yaptığım bütün itirazlara, engel olmaya yönelik bütün çabalarıma rağmen, adaylaştığı dakikadan itibaren bütün ilçelerde gezip olabilecek en büyük katkıyı, en inandırıcı şekilde, inanarak ve inandırarak kendisine verdim. Maalesef gelinen bu nokta hepimizi biraz öz eleştiri yapmamız gerektiren bir noktaya getirdi." dedi.

Özel'in konuşmasın ardından yapılan seçimde 340 delege oy kullanırken, 233 oy alan Yalçın Arcak, başkanlığa seçildi. Diğer aday Devrim Balı 102 oyda kalırken, 5 oy geçersiz sayıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title