Haberler

Antalyaspor galibiyete odaklandı

ANTALYASPOR, yarın sahasında oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçında galibiyet hedefliyor.

ANTALYASPOR, yarın sahasında oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçında galibiyet hedefliyor. Kırmızı beyazlılar, bir dönem Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Delvin N'Dinga ile prensipte anlaştı.

2019- 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 20'nci haftasında Antalyaspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak. Antalya Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Ligde 11 maçtır hasret kaldığı 3 puana geçen hafta Yukatel Denizlispor galibiyetiyle ulaşan kırmızı beyazlılarda moraller yerine geldi. Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Antalyaspor, maçı kazanarak ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Antalyaspor'da Harun Kavaklıdere, Bahadır Öztürk, Adis Jahovic ile Nazım Sangare bu maçta forma giyemeyecek. Karşılaşmanın tüm bilet gelirleri Elazığ'daki depremde zarar görenlere bağışlanacak. Antalyaspor yönetimi, taraftarın stadı doldurup maç boyunca takımı desteklemesi çağrısı yaptı.

DELVİN N'DİNGA İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Antalyaspor yönetimi ara transfer döneminin son gününde kadrosunu güçlendirme amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna Fedor Kudryashov, Veysel Sarı, Sinan Gümüş, Lukas Podolski, Adis Jahovic ve Ersan Gülüm'ü dahil eden Antalyaspor orta saha için Delvin N'Dinga ile el sıkıştı. Kırmızı beyazlılar, bir dönem Sivasspor'da da forma giyen Kongolu futbolcu ile maç başı ücret konusunda prensipte anlaştı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İttifak Holding Antalyaspor Sivasspor Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title