Haberler

Köyceğiz'de gezici sağlık aracı hizmete girdi

Köyceğiz ilçesinde gezici sağlık aracı hizmete sunuldu.

Köyceğiz ilçesinde gezici sağlık aracı hizmete sunuldu.

Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğünün proje ortaklığıyla Japonya Büyükelçiliği Yerel Projelere Destek Programı 2019 kapsamında ilçeye gezici sağlık aracı kazandırıldı.

Muğla'da sadece Köyceğiz ilçesinde faaliyet gösterecek araç sayesinde kadınlarda kanser taraması, obezite teşhisi, kolon kanseri taraması, genel sağlık taraması yapılarak vatandaşlar sağlık kuruluşlarına yönlendirilecek.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaptığı açıklamada, gezici sağlık aracının özellikle kanser ve koruyucu sağlık taramalarında aktif rol alacağını söyledi.

Gezici sağlık aracıyla özellikle kırsaldaki hizmete ulaşmada dezavantajlı kesime hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade eden Gökcan, "Bu araçta göz taraması, işitme taraması, solunum fonksiyon testi, akciğer kapasite değerlendirmesi, vücut analiz cihazı ile obezite ve kilo teşhisi yapılabiliyor. Böyle bir aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Aracın teslim törenine Kaymakam Hasan Musab Okatan ve Belediye Başkanı Kamil Ceylan da katıldı.

Kaynak: AA / Sağlık

Köyceğiz Muğla Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title