Haberler

Ersun Yanal'dan istifa sinyali: Fenerbahçe menfaatleri neyi gerektiriyorsa yaparım

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar şöyle;

Top rakibe geçtiğinde uzun süredir görmediğimiz kadar kötü bir Fenerbahçe vardı. Kanatlarda yaratıcı oyuncu sıkıntımız hep vardı. Geçişlerde, kazanamadığımız toplarda stresi yönetme konusunda becerili olamadık.

"BUNUN SORUMLUSU BENİM"

Geçen yıldan bu yana Fenerbahçe'yi stresi yönetememe konusunda en etkisiz takım olarak görüyorum. Bunun sorumlusu benim. Geçene sene zor bir sezon geçirdik. Bu sezon da kolay bir sezon geçirmiyoruz. Başkanımız Ali Koç'un arkasındayız. Birçok şeyi değiştirebiliriz.

Geçen yıldan bu yana belki de Fenerbahçe bu stresi yönetememe konusunda en etkisiz takım.

"İNANÇLARINI KAYBETMESİNLER"

Fenerbahçe futbolun her aşamasını, sporun, sivil toplum örgütü olma gücüyle birçok şeyi değiştirebilecek bir camia. Taraftarlarımız takıma ve başkanına inanmalı. İnançlarını kaybetmeliler

YANAL'DAN "İSTİFA" SİNYALİ

Başta sayın başkanımızı ve yönetimimizi yalnız bırakmak, onları yalnız bırakmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum.

"KARŞILIKLI TARTIŞIRIZ"

Sorumlusu benim. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa taşın altına elimizi her zaman sokarız.

"AYAKTA DURMAK GEREKİYOR"

Fenerbahçe'nin kadrosunu, elindeki oyuncusunu, başarısını sağlam temellere oturtacak süreci birlikte yaşıyoruz ve zorlanıyoruz. Bu zorlanma sürecinde birbirimize destek olmak ve ayakta durmak gerekiyor. 2 hafta önce iyiydik, bugün kötüyüz, evet kötüyüz.

"DERBİDE ÇOK FARKLI BİR FENERBAHÇE OLACAK"

"Derbi çok farklı bir hava, çok farklı bir atmosfer, farklı dinamikleri var. Bugünle o günü birbirine karıştırmamak lazım. O gün geldiğinde çok farklı bir Fenerbahçe olacaktır."

"ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜREÇ"

Bu yıl oldukça zorlu bir süreç yaşıyoruz. Bu zorlu süreci en çok yaşayan Ali Koç ve çalışma arkadaşları. Tartışmalar, hatalar... Fenerbahçe çok önemli bir süreçten geçiyor. Bunu değiştirebilecek en güçlü takım Fenerbahçe.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Ankaragücü Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (66)

sonuç ne?:

ne sinyalmiş arkadaş akşamdan bu saate kadar sinyal mi verilir? sonuç ne?

34
1
yanıtYanıtla
derhal gönderin gitsin:

derhal gönderin gitsin teknik hoca koltuğuna 12 numara taraftar formasını koyun derbiyi hocasızda kazanırız. fener forması yeter de artar bile. ondan sonrada ya rıdvan hoca yada aykut hocayla anlaşın.

30
2
yanıtYanıtla
hahaha:

takımlar mali açıdan zor durumda sonraki seneler bu kadar para veremezler. gözü dönük para isteyenler paratorlar vs özentiler vb. kim ne kopartırsa misali inanılmaz bi mücadele var fb-gs derbisi mi kimin umurunda hahaha

27
0
yanıtYanıtla
tazminat:

bi hayalim vaa laaaaaaaaan o benim hayalim hayır benim hayalim hayır benim. bi hayalimiz vaaaaa

25
1
yanıtYanıtla
yuh:

acemi fener yönetimi bunu çoktan postalaması lazımdı. çok geç kalındı

25
1
yanıtYanıtla
Murat:

Allahı çok büyüksün bir tarafta Çin bir tarafta şikeciler çok egleniyruk çokkkk.

9
11
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Ersun lavugu gider aykut lavugu gelir heb ayni bahcefenerlilerin hayati böyle gecti sizin Bu sezon en rahat kazandiginiz macti konya maci ama nedeni sizin Iyi olmaniz degil aykutun iyi bir satici olmasiydi

12
0
yanıtYanıtla
10cu Köy:

Senden bir cacık olmayacağını baştan söyledik dinleyen yok! Jailson dan Sotoper çıkartma ısrarın nelere mal oluyor, git ve bir daha Kadıköy civarında görünme mümkünse!

11
1
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Tazminatımi verin giderim diyor elaman yiyorsa git bir kuruma bağışla

11
0
yanıtYanıtla
ERSUN SAVUNMA OYUNUNU BİLMİYOR:

TAKIMI STOPERSİZ VE SOL BEKSİZ OYNATIP, DİRAR VE DENİZDEN SOL BEK, JAİLSONDAN STOPER YARATMAYA ÇALIŞMAK ZATEN İNTİHARDI. ERSUN TAKIMI HÜCUM OYNATAYIM DERKEN GOL YEMEMEYİ HİÇ DÜŞÜNMÜYOR.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title