Haberler

Ersun Yanal: Galatasaray derbisinde puan kaybedersek görevimi bırakırım

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Son üç haftada alınan kötü sonuçlar sonrasında hedef tahtasına oturtulan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği Galatasaray derbisine bağlı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertliler, Pazar günü evinde ezeli rakibini konuk edecek. Bu maçta alınacak kötü bir sonuç Fenerbahçe'yi hem moral açıdan yıkacak hem de şampiyonluk yarışında sıkıntıya sokacak. Zorlu mücadele öncesinde ise gözler Teknik Direktör Ersun Yanal'ın üzerinde.

KULÜPTE DE KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Yanal, A.Gücü mağlubiyeti sonrasında "Sorumlusu benim. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum. Ne gerekiyorsa yaparız. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa taşın altına elimizi her zaman sokarız" açıklamasını yaparak F.Bançe ile yollarını ayırabileceğinin sinyalini vermişti. Bu konu kulüp içinde de konuşuluyor. Yapılan yorumlar Yanal'ın derbide puan kaybetmesi durumunda istifa edeceği yönünde.

TAZMİNAT MADDESİ YOK

Tecrübeli teknik adamın sözleşmesinde ise herhangi bir tazminat maddesi bulunmuyor. Yanal'ın ayrılması durumunda sadece sezonun geri kalanında alacağı olan maaşın ödenmesi gündemde. Yılda 1 milyon 750 bin euro kazanan Yanal, gönderilirse kalan 525 bin euroyu (yaklaşık 3.4 milyon TL) almaya hak kazanıyor. Ancak, 58 yaşındaki çalıştırıcı derbi sonrası istifa ederse bu parayı da almayacak. Yanal'ın da "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım" dediği iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500

Yorumlar (69)

ZONGULDAKLI:

Ey gidi taraftarlar Ersun Yanal''ı isteriz diye tempo tutuyordunuz. FB''nin bu hale gelmesine sizler sebep oldunuz. Şimdi ağlamaya hakkınız yok.

62
6
yanıtYanıtla
UMAR:

Tüh pazartesiyi göremeyecek :D

19
23
yanıtYanıtla
Kenan:

SİZİN 21 SENEDİR GÖREMEDİĞİNİZ GİBİMİ EZİK

yanıt13
yanıt13
Alfanzo:

Bu vizyonsuza takımı teslim eden Ali Koç istifa etsin!!

11
7
yanıtYanıtla
ASLOLANFENERBAHÇE:

Bu mali tabloda kim başkan olacak, kaliteli futboşlcu alamadıktan sonra başkan ve hoca değişimi ne işe yarayacak, oturduğun yerden yazması kolay.

yanıt4
yanıt5
kapak:

O kadar transfer yapıldı, bir sol bek aldıramadı , futbolcular hep aynı hataları yapıyor, düzeltemiyor, taktik yok, bunun mali yapıyla ne alakası var kardeş . bu adam ve başkan beceriksiz , anlayın artık.

yanıt3
yanıt2
perez:

Mali yapı ile alakası şu oyuncu alamıyorsun

yanıt4
yanıt0
kapak:

Perez kardeş, stoper yerine solbek alınabilirdi, orta saha şişmiş gönder birini , yap yine transfer. bu alınanlar bedava mı alındı, comolli kakaladı gitti, başkanda seyrediyor.

yanıt1
yanıt2
Memleketim:

Bu Ersun''a antrenör diyenler gercekten futboldan anlamiyor. Bu adam futbolu ps oyunlariyla karistiriyor.

12
4
yanıtYanıtla
Halil arslan:

Ersun yanal istifa ederse ali koç ta istifa etsin takıma bi katkısı olmadı o kadar transfer yaptı ama boş yere takıma git gide uçuruma götürüyor

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title