Haberler

PFDK'dan F.Bahçe ve Ahmet Nur Çebi'ye para cezası

Güncelleme:

PFDK, Fenerbahçe'ye Kırklarelispor maçında açtığı pankart nedeniyle 24 bin TL, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye de 75 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 18 Şubat 2020 tarihli kararlarını açıkladı.

PFDK'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin TFF'den izin alınmadan pankartla sahaya çıkmasından dolayı 24 bin TL para cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

AHMET NUR ÇEBİ'YE DE CEZA

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabından yapılan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 100 bin TL'lik para cezası alırken, başkan Ahmet Nur Çebi ise sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 75 bin TL'lik para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca, Aytemiz Alanyaspor görevlisi Teoman Eriş, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı, Fenerbahçe Kulübü ise taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası aldı.

HAKEM HATALARINA TEPKİ PANKARTI

Fenerbahçe, Kırklarelispor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına, "Türk futbolu için uyanma zamanı" pankartıyla çıkmış ve takım aleyhine yapılan hakem hatalarına karşı tepki ortaya koymuştu.

Sarı lacivertliler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda da "#TürkFutboluİçinUyanmaZamanı" etiketini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (38)

portakal ordakal:

emzigi agzından çıkarılan bebek gibi aglamaya devam edecekmisiniz 7bahce. yoksa ersunu aliyi gönderelimmi bu hafta:)) ali zaten yeterince para topladı taraftardan şirketine şirket katar ne olcak:))

9
5
yanıtYanıtla
ordakalma burdakal:

senin yaş kaç? Kadıköyde galibiyet gördünmü hiç sen?

yanıt2
yanıt5
KİNG:

PORTAKAL mısın MANDALİNA mısın nesin? Sen Ersunu Aliyi bırak da Kadıköy galibiyeti görmeden giden başkan, futbolcu ve Teknik direktörlerinizi oturup da hesaplayın. :) Sen gördün mü acaba? yaş kaç senin :)

yanıt1
yanıt2
Kenan:

Cezalar sadece fb bjk 6saray ve hamsi spor kollanmaya devam

8
5
yanıtYanıtla
7bahçe kollanan:

7bahçe kollanan

yanıt7
yanıt4
Memleketim:

Pankart acildigi gün söyledim. Simdi yine söylüyorum. Hükümet''e sesleniyorum. Birakin Suruye''yi simdilik bir kenara bu isyanker futbol kulüplerine el atin. Darbeyi bunlardan göreceksiniz.

8
2
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİ:

BAK SANA SÖYLELEYİM O HÜKÜMET FUTBOLA KARIŞMASA BÖYLE BİRŞEY OLMAZDI 1 TAKIMIN BÜTÜN LOCALARINI 10 KATI FİYATINA SATIN ALMIŞLAR DİĞER TAKIMLAR DOĞRANIRKEN 1 TAKIMA KIYAK GEÇİLİYOR. DAHA ELAZIĞ İÇİN TOPLANAN PARALAR ÖDENMEMİŞ ADAMLAR SOKAKTA SEN FUTBOLA KARIŞIYOSUN

yanıt3
yanıt1
HALKIM..:

isyankar derken . . haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. . görmezden gelende. . siz halktan dahası Hak tan dahamı büyüksünüz ki şimdi taraftarımı tehdit ediyorsunuz. . o hükümete söyle bakanları işine baksın halkın parasını halka harcasın bir kulubü kayırmaya değil millet işsiz çaresiz. . ekonomi loca aldırmakla düzelmiyor. .

yanıt1
yanıt0
TİYATRO İS LOADİNG:

BENCE UYANMA DEĞİL DE (UTANMA) OLMALIYDI PANKART BU KADAR HAKEM HATASINDAN SONRA UTANMALARI LAZIM ZİRA FUTBOLUN İÇİNDEKİ BAZI KİRLİ ELLER ŞAMPİYONUNU ÇOKTAN BELİRLEMİŞ GSYİ YİNE ŞAMPİYON YAPACAKLAR TİYATROYA DEVAM

5
5
yanıtYanıtla
Ağlama ezikbahce:

Geçen senede bu hakemler vardı niye imza topladiniz haktır size aglayin

yanıt4
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title