Haberler

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: "Rakip ayırt etmeksizin hedefe ilerleyeceğiz"

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 23. haftasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u ağırlayacak Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hakan Kutlu, göreve geldiklerinden bu yana takımı ligde ilk 6 içerisine sokmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Ekol Hastanesi Balıkesirspor ile oynayacakları maça değinen Kutlu, "Değişik, tehlikeli bir takım. Deplasmanda Cesar Grup Ümraniyespor'u 3 golle mağlup etmiş, iyi futbol ortaya koymuşlardı. Bu ligde her maç çok önemli. Hele hele bu haftalardan sonra tüm takımlar için her maç çok önemli. Rakip ayırt etmeksizin hedefe ilerleyeceğiz. Ancak zor bir maç bizi bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Geride kalan hafta Fatih Karagümrük'e rakip sahada 2-1 kaybettiklerini hatırlatan Kutlu, sahada 10 kişi kalmalarına rağmen üst düzey bir performans sergilediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Rakibe, attıkları ikinci gol hariç, pozisyon imkanı vermedik. Bunun yanında hem 10 kişiyle attığımız gol vardı hem de net olmasa bile rakip kalede 1-2 pozisyonla tehlikeli olmuştuk. Bu tip mağlubiyetler olur. Biz son 14 haftada 2 yenilgi almışız. Bir tanesi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir tanesi de Fatih Karagümrük karşısında. Bu iki maçta da eksik kalmışız ve iki hakem faciası başımıza gelmiş. Özellikle son maçımızda verilen penaltı, bizim adımıza ve hakem adına çok talihsiz bir karar."

Öte yandan, yeşil-beyazlı takım, 23 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı Ekol Hastanesi Balıkesirspor maçının hazırlıklarına, yaptığı antrenmanla başladı.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Giresunspor Hakan Kutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title