Haberler

İBB'den Kütüphanelere Ve Okullara 200 Bin Kitap Hediye

Güncelleme:

İBB, "Kütüphaneler Haftası" kapsamında, Kültür AŞ yayınlarından çıkan 200 bin kitabı kütüphanelere ve okullara hediye ediyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoyla duyurduğu kampanyaya Türkiye'nin her yerinden başvuru yapılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Mart – 5 Nisan 2020 tarihleri arasında kutlanacak "Kütüphaneler Haftası" kapsamında 200 bin kitabı, kütüphane, okul ve üniversitelere bağışlıyor. Kültür AŞ yayınlarından çıkan ve çoğunluğu İstanbul temalı 200 bin kitap, www.kultur.istanbul web sitesine başvuruda bulunan kurumlara kazandırılacak. İBB Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarından duyurduğu kampanya ile Türkiye'nin tüm illerindeki okurların daha çok kitapla buluşması amaçlanıyor.

"KİTAP YAŞAMDIR"

Yaptığı açıklamada, "Kitap Yaşamdır. Kitaplarla baş başa kalmak, en huzurlu anlardan biridir ve kitabı hissedebileceğiniz en değerli mekânlar ise kütüphanelerdir" diyen Başkan İmamoğlu, 200 bin kitabın İstanbul'un daha iyi öğrenilebilmesine katkı sağlamasını ve kitapseverlerin kütüphanelerde daha fazla eserle buluşmasını arzu ettiğini dile getirdi.

SON BAŞVURU 16 MART

Kampanya kapsamında, İBB iştiraklerinden Kültür AŞ'nin çeşitli kategorilerdeki yayınları, kütüphanelerdeki yerlerini alacak. İstanbul'un zengin tarihini, dokusunu, mimari eserlerini, geleneklerini ve hikâyelerini aktaran kitaplar, okurlarla buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title