Haberler

Merve Terim'den "Fatih Terim korona olmadı" yorumlarına imalı tepki: Kimi kandırıyorsunuz siz?

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıkması Türk futbol dünyasına damga vurmuştu. Eleştiri okları, ligleri zamanından ertelemediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelmişti.

Fatih Terim'in tedavisinin tamamlanması ve taburcu edilmesi sonrası, sosyal medyada Fatih Terim'in aslında hasta olmadığı, federasyonu hedef almak için bunu yaptığı şeklinde yorumlar yapıldı. Birçok yorumda da buna gerekçe olarak 14 gün karantina süresinin dolmadan Fatih Terim'in taburcu edilmesi gösterildi.

MERVE TERİM'DEN TEPKİ: KİMİ KANDIRIYORSUNUZ?

Bunun üzerine Merve Terim, sosyal medya hesabından yapılan yorumları eleştiren imalı bir paylaşımda bulundu. Merve Terim, paylaşımında, geçtiğimiz hafta koronavirüs teşhisi konulan, bir hafta sonra ise taburcu edilen İngiltere Prensi Charles'ı kullandı. Merve Terim, Prens Charles'ın taburcu edildiği şeklindeki habere "Hiç olur mu öyle şey Charles Bey? Ya 14 gün hastanede kalmanız ya da ölmeniz gerekirdi. Böyle Korona mi olur? Kimi kandırıyorsunuz siz?! Tip dünyası sizi incelemeli, sonuçları da hemen paylaşmalı..." yazdı.

Corona virüsü teşhisi konulan İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın, 7 gün geçirdiği karantina sürecinden çıktığı ifade edilmişti.

İşte Merve Terim'in paylaşımı:

Merve Terim'den 'Fatih Terim korona olmadı' yorumlarına imalı tepki: Kimi kandırıyorsunuz siz?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Prens Charles Koronavirüs Merve Terim Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (15)

muhittin:

hikaye

23
3
yanıtYanıtla
hasann:

abdurrahım le birlikte hastalanıp birlikte iyileşiyorlar. Maşallah göbek bagları birlikte kesilmiş.

22
2
yanıtYanıtla
GS:

SENDE HASTALAN SEVDIGIN BIRIYLE BERABER CIKARSINIZ

yanıt3
yanıt17
Kadıköy:

Kız bi sus. Baban corona değil işte evde. Bi sus yeter. Babanın sahtekar olduğunu tüm millletler orta doğu ve balkanlar biliyo. Sen satışı iyi yaptın mı ondan haber ver. Reklamlar iyi sonuç verdimi. Para lazımmı daha . Bağiş yapalım.

15
1
yanıtYanıtla
Kadıköycük:

Krusr nerede? Hem inanmıyorsan git sarıl terime 15 dakika yanında dur:))) yerse;)

yanıt0
yanıt0
kime gösteriş yapıyorsunuz lan kansızlar:

çeneni kapa milletin acısı var, kaşınmayın!

9
2
yanıtYanıtla
Neyy:

Kızın babası hasta olmuş acısı var. Yaşıda ileri babasının.

yanıt1
yanıt0
Remind:

Charles bey dediği İngiltere prensi Annesinden sonraki kral olur. Doğuştan kral yani. Yalan söylemesine gerek yok. Bak bak babasını kimle kıyaslıyor. Halbuki "imparator" sözcüğünün asıl sahibi Oğuz Çetin" dır 1988-1989 şampiyonluğuna her maç "imparator-imparator" diye tezahürat edilen Oğuz Çetindir.

4
3
yanıtYanıtla
Peki:

İ.tatlıses mi o.çetin mi hangisi ilk imparator. Ya da neon mu

yanıt2
yanıt0
Remind:

İ tatlises müziğin imparatoru tabi ki.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title