Haberler

    Erol Bulut: "3 büyüklere her şeyimle hazırım"

    "Büyük bir kulübe gidiyorsanız her şeyle karşılaşacağınızı bilmeniz gerekir. Ben her şeye hazırım. Fenerbahçe de bir hocayla uzun süre çalışmak ister ama bazen şartlar buna izin vermez. Şu an Alanyaspor'un hocasıyım ve kupayı kazanmak istiyorum.

    "Büyük bir kulübe gidiyorsanız her şeyle karşılaşacağınızı bilmeniz gerekir. Ben her şeye hazırım. Fenerbahçe de bir hocayla uzun süre çalışmak ister ama bazen şartlar buna izin vermez. Şu an Alanyaspor'un hocasıyım ve kupayı kazanmak istiyorum. Sonrasına sezon sonu bakacağız."

    Sezon içinde futbolcu transferlerinin konuşulmasına alışmıştık... Ancak bu kez durum farklı. Liglere ara verilmeden önce futbolseverlerin en çok konuştuğu konu Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir çizgi yakalayan teknik direktör Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddiası idi. Bulut'la telefonla görüşüp hem bu iddiayı hem de gündemdeki diğer konuları sorduk. Koronavirüse tedbirleri kapsamında tüm vaktini Alanya'daki evinde geçiren Erol Bulut, tüm sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

    Fenerbahçe'den resmi bir teklif gelmedi

    Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başına geçeceğiniz iddiası için neler söylersiniz?

    Süper Lig'de teknik direktör olarak üçüncü sezonum. Her sene üzerine koyarak gittiğimiz bir grafik çiziyoruz. Doğal olarak ismimiz ön plana çıkıyor. Ama burada önemli olan nokta şu; ben halen Alanyaspor Teknik Direktörü'yüm ve Türkiye Kupası'nı istiyorum. Ondan sonra ne olacak, sezon bitince göreceğiz

    Fenerbahçe'den resmen bir teklif aldınız mı?

    Herkes konuşuyor ancak bir teklif gerçekleşmedi. Zaten etik de değil.

    Kalan 8 hafta için teklif gelse Alanyaspor'u bırakıp Fenerbahçe'ye gider misiniz?

    Benim ve ekibimin düşüncesi sezonu Alanyaspor'da tamamlamak.

    Avcı, Beşiktaş'a gitti ama olmadı

    Fenerbahçe yıllardır şampiyon olamıyor. Eğer gelirseniz mevcut kadro ile bunu başaracağınıza inanıyor musunuz?

    Varsayımlarla yola çıkıyoruz. Bir teknik adam her gittiği kulüpte başarılı olmak, kupalar kazanmak ister. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri nerede bir kupa varsa her zaman o kupayı almak ister. Ben 3 büyük kulübe hazır olduğumu, o ortamı ve baskıyı kaldırıp başarılı olacağımı ocak ayında beraber yaptığımız röportajda dile getirmiştim. Her şeye hazırım.

    F.Bahçe son yıllarda teknik direktör öğütme merkezine döndü. Sizin için de bir risk olmaz mı?

    Fenerbahçe Kulübü'nün de isteği bu değil elbette. Onlar da uzun yıllar bir teknik adamla çalışmak ister. Ama bazen şartlar teknik adam değişikliğini gerektiriyor. Büyük bir kulübe teknik adam olarak gidiyorsanız, her şeyle karşılaşabileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Aynısını Abdullah Avcı Beşiktaş'ta yaşadı ve ayrıldı.

    O hareket Terim'e değildi ben öyle biri değilim

    "Sosyal medyada o görüntüyle ilgili çok yanlış yorumlar yapıldı. Orada normal bir sevincim oldu ama öyle bir fotoğraf ortaya çıktı. Sanki ben kasıtlı yapmışım gibi lanse edildi. Orada kesinlikle öyle bir düşünce ve niyet yok. O doğal bir sevinçti."

    G.Saray'ı elediğiniz kupa maçından sonra kameralara yansıyan sevinç hareketiniz çok konuşuldu. Fatih Terim'e doğru sevindiğiniz iddia edildi...

    Bu kesinlikle doğru değil. Sosyal medyada o görüntüyle ilgili çok yanlış yorumlar yapıldı. Ben bu tip bir insan değilim. Orada normal bir sevincim oldu. Öyle bir fotoğraf ortaya çıktı. Sanki ben kasıtlı yapmışım gibi lanse edildi. Orada kesinlikle öyle bir düşünce ve niyet yok. O doğal bir sevinçti.

    O günden sonra Sivas ile oynadığınız maçta Mert Hakan, attığı golden sonra sizin önünüze gelip benzer şekilde sevindi. Bu sırada ikinizin arasında bir diyalog yaşandığı söylendi. Bu doğru mu?

    O iddialar üzerine Mert Hakan ile konuştuk. Kendisi durumu açıkladı. Haftalardır ortaya koyduğu futbol nedeniyle taraftardan tepki aldığını, bu nedenle böyle bir sevinç yaşadığını söyledi. Ben de söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü Mert Hakan öyle bir çocuk değil. Yalan konuşacağını da düşünmüyorum.

    Alanyaspor ilk yarıda en iyi futbol oynayan takımlar arasındaydı. Ancak son haftalarda bir düşüş olduğu görüşüne katılır mısınız?

    Düşüş yaşadığımızı düşünmüyorum. Çoğu maçta iyi performans sergiledik. Bizim en büyük sıkıntımız yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirememekti. Son vuruşlarda daha başarılı olsaydık şu anda en az 10 puan fazlamız olurdu. Türkiye Kupası'nda ise final için ciddi bir avantaj yakaladık, şampiyon olmak istiyoruz.

    HEDiYE ŞAMPiYONLUK MU OLUR!

    "Kim oynamadan şampiyon olmak ister? En doğrusu, sağlıklı bir ortam oluştuğunda liglerin devam edip tamamlanması."

    Sizce liglerin geri kalanı için nasıl bir karar alınmalı?

    Güvenli ve sağlıklı bir ortam oluştuğunda en doğrusu liglerin devam etmesi, sonuçlanması. Geride kalan 8 hafta var. Haftada 2 maç çarşamba-pazar oynayalım ve lig tamamlansın. Bu da 1 aylık bir süre zarfı demek. Bir de kupa var. Kısaca 5-6 hafta içinde sezonu tamamlayabileceğimizi düşünüyorum.

    Süper Lig'in bu şekilde tescil edilmesi doğru olur mu?

    Bu kesinlikle adil ve doğru olmaz. Hiç kimse bunu kabul etmez, edenler de yanlış bir yapmış olur.

    Alanyaspor şu an lider olsaydı ligin bu şekilde tescil edilmesini ister misiniz?

    Hayır, asla... Kim oynamadan şampiyon olmak ister! Hediye şampiyonluk mu olur! Bugün Alanya lider olsaydı da aynı şeyi söylerdim. Bize hediye edilsin istemiyoruz.

    AVRUPA iLE ŞARTLARIMIZ ÇOK FARKLI

    Juventus ve Barcelona gibi birçok kulüpte oyuncular maaşlarında indirime gitmeyi kabul etti. Türkiye'de yapılabilir mi?

    Bir şeyi iyi gözlemlemek ve bilmek lazım. Bahsettiğiniz kulüpler Juventus, Barcelona ya da Avrupa'nın herhangi bir takımı. Her ay maaşlarının zamanında yatırıldığı bir durumdan bahsediyoruz. Ülkemizdeki kulüplerde sistem böyle tıkır tıkır yürümüyor. Bazı kulüpler 4-5 ay gecikmeli ödeme yapıyor. Bu, kulüplerimiz ile oyuncular arasındaki bir konu.

    O SORUYA CEVAP VERMEM

    Fenerbahçe neden bu durumda?

    Güzel bir soru ancak mevcut görevimden dolayı cevap veremeyeceğim.

    PLAY-OFF ADALETLi OLMAZ

    Play-off sistemi için düşünceniz nedir?

    Onun yerine lig tamamlanmalı. Play-off adaletli olmaz

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title