Haberler

Lise öğrencisi, plastik atıklarla koronavirüsün resmini çizdi

Güncelleme:

Hatay Reyhanlı'da yaşayan 19 yaşındaki lise öğrencisi Dilara Altınorak, topladığı plastik atıkları kullanarak koronavirüs resmi yaptı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde uzun zamandır mozaik ve hurda sanatçısı babası Mervan Altınorak ile çeşitli heykeller yapan Dilara Altınorak, dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen koronavirüs salgınını kullandığı plastik atıklarla resmetti.

"EVDE KALIN MESAJI VERMEK İSTEDİM"

Altınorak, gündemi takip ederek koronavirüsün resmini yaparken, bir de mesaj verdi. Vatandaşlardan evlerinde kalmaları ve sosyal aktivitelerle meşgul olmalarını isteyen Altınorak, "Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüs eğitim, ulaşım gibi günlük yaşantımızda birçok şeyi etkiledi. Ben de evde kaldığım sürede koronavirüsün resmini yaparak 'evde kalın' mesajı vermek istedim" dedi.

"VİRÜS SANATI ETKİLEYEMEZ"

Virüsün sanatı etkileyemeyeceğini söyleyen Altınorak, "Ben boş zamanımı değerlendirmek için koronavirüs resmi yaptım. Bu çalışmamda plastik atıklar kullandım. Gündemdeki bu çalışmayı yaparken aslında bir mesaj vermek istedim. Evinizde kalın evdeki zamanınızı iyi değerlendirin, kitap okuyabilir ve benim gibi resim yapabilirsiniz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Reyhanlı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (5)

nur:

ne önemli bişey yapmış bravo !!

3
3
yanıtYanıtla
ilyas Akpınar:

kardeşim o kadar vaktin varmış aşıyı bulaydın

2
1
yanıtYanıtla
Okan:

Okurken boşa zamanımı aldı, yaparken harcadığı zaman tam bir zaman israfı olmalı. Yeteneğini insanlara faydası olan bir noktada kullanır umarım.

2
1
yanıtYanıtla
Esma:

Tebrikler kardeşim

1
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

Duyarlı bir öğrenci olarak halkı uyarması ve sorumlu olmaya davet etmesi güzel bir davranış. Ancak virüs sanata dokunamaz cümlesi anlamsız bilinçsiz ve sorumsuz bir davranış olmuş . Bu virüs tüm insanlığı tehdit eden çok tehlikeli bir virüstür. Sağlık konusunda araştırma ve inceleme yapan bilim adamlarını, doktorları, siyasetçileri, sanatçıları, zengini, fakiri kısaca her katagorideki insanı ayırmadan hastalandıran bir virüstür. Lütfen tedbirli ve sorumlu davranalım.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title