Haberler

Fatih Terim, taburcu olduktan sonra oyuncularının antrenman verilerini inceledi

Güncelleme:

Fatih Terim, koronavirüs tedavisinin sekizinci gününde hastaneden taburcu olup evine geçti, ilk işi ise yokluğunda takımının neler yaptığını kontrol etmekti. Terim, gün boyunca oyuncularının bireysel idman verilerini incelerken, ailelerinin durumuyla da yakından ilgilendi.

Bir yandan koronavirüs ile mücadele ediyor, diğer taraftan iş aşkı peşini bırakmıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneden taburcu edilip eve geçer geçmez kolları sıvadı, işe başladı. 66 yaşındaki çalıştırıcı, takım kontrolüne kaldığı yerden devam ederken, yokluğundaki tüm bireysel idman verilerini istedi.

Yardımcı ekibinin hazırladığı raporları tek tek inceleyen Terim, bundan sonra yapılması gerekenleri de sanki lig yarın başlayacakmış gibi programladı. Fatih hoca, oyuncuların aileleri hakkında da detaylı bilgi isteyerek, günlük telekonferans toplantılarının sürmesi ve iletişimin kaybedilmemesi talimatını verdi.

EN ÇOK ONLARA SEVİNDİ

Hastanede geçirdiği günler boyunca, Terim'i en çok mutlu eden detay, taraftarların ona sunduğu sevgi gösterisiydi. Sosyal medyada hazırlanan ve kızlarının kendisine gönderdiği videoları izleyip duygulanan Fatih hoca, sevenlerinin dualarıyla bu hastalığı atlatmak üzere olduğunu düşünüyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

ALİ ŞAHTAN:

Hiç inandırıcı değil 5 gün sonra eve gitmekte neymiş, 14 gün hastanede kalması lazımdı. Duygu sömürüsü bizi kandırdı.

18
5
yanıtYanıtla
Cahillik:

1.her korona vakası hastenede yatmıyor (abd 190 bin pozitif var hastanede onlar) 2.demet sağıroğlu 4 gün de yendi. Evde. Prens te. Hemen çıktı. Tvlerde her gün anla tıyorlar dinle fanatik kardeş.

yanıt1
yanıt3
DADAŞ:

YENİ BİR GÜN YİNE PARAtor haberleri. . Artık olmazsa olmazımız oldu. . Bu şovmenin haberinin reklamının olmadığı tek bir gün yok. .

16
4
yanıtYanıtla
Dadaş boş:

Arkadaş her terim haberi altında bu arkadaş. Ne yaptı terim sana:) bizde senin aynı yorumlarımdan bıktı k.

yanıt0
yanıt1
Dayııııı:

Adam king king

yanıt0
yanıt1
Kemal:

Hiç inandırıcı gelmedi bana

15
3
yanıtYanıtla
öööjjjööö:

tiyatro bitti şimdi başkan olma zamanı. . .

10
4
yanıtYanıtla
Yav hee hee:

Arkadaş fotodan bakıp corona teşhisi koyuyor sanırım anladı hemen tiyatro. Korono oşan başkan mı pluyor. Ne içiyor bunlar:))

yanıt0
yanıt0
alii osman:

hiç bir hastalığı olmayanları 14 karantinaya al hastayı taburcu et dalgamı geçiyorsunuz insanlarla açık zulüm bu

10
4
yanıtYanıtla
Hımmm:

Şimdi senin gibi tıptan anlamayan klavyeden yazan adama mı koca profesöre ve tr nin sayılı özel hastanesine öi inanak

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title