Haberler

Acun Ilıcalı'dan koronavirüs önlemleri hakkında konuştu: Asil milletiz, ülkemle gurur duyuyorum

Güncelleme:

Şimdilerde reyting rekortmeni yarışma Survivor için Dominik'te olan Acun Ilıcalı, dün akşam kendi kanalında yayınlanan Survivor Ekstra programına telefonla bağlanarak samimi açıklamalarda bulundu.

"ASİL BİR MİLLETİZ, GURUR DUYUYORUM"

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde ve diğer ülkeler arasındaki farklılıklara değinen Acun Ilıcalı, salgın nedeniyle Amerika'da iş yerlerinin yağmalara karşı aldığı önlemlere değinerek şunları söyledi: "Türk olmaktan gurur duyduğum bir dönemi yaşıyorum. Dünyanın bir çok yerinde karantinalar uygulanıyor. İnsanlar evlerine girdiler ve dışarı çıkamıyorlar. Fakat arada şöyle bir fark var. Bu bölgelerde çoğu yerde akşamları sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Dünyanın bir çok yerinde dükkanların yağmalanmasından korkuyorlar. Bu konuda bir güvence yok. Amerika başta olmak üzere mağazalar tahtalarla kapatılıyor yağmalamaya önlem olarak. Bizim ülkemizde hiç bir zaman bunu yaşamıyoruz, bunlardan daha iyi şartlarda olmamamıza rağmen. Böyle bir iç güdümüz de yok. Gerçekten asil bir milletiz, çok gururluyum" dedi.

"DOMİNİK'TE GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI"

Koronavirüs nedeniyle Dominik'te alınana önlemlerden bahseden Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: "Survivor çekimleri için Dominik'te belli bir alanda yaşıyoruz. Bizim bulunduğumuz alanda salgın şu anda yok. Biz özel bir alandayız. Burası milli park alanı, dışarıdan ve içeriden giriş yok. Bizim bulunduğumuz bölgeye iki güvenlik alanından geçerek ancak girip çıkılabiliyor. Bildiğimiz kadarıyla virüs taşımıyoruz. Son derece dikkatliyiz ve bütün önlemleri aldık. Macaristan televizyonuna da Survivor çekiyoruz. O nedenle son olarak Macar yarışmacılar geldi ve 14 gün karantinada tuttuk. Şu anda Dominik'e giriş çıkışlar kapatıldı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (11)

KİMİM BEN:

VALLAHİ GÖLGE ETME YETER, İNSANA HİÇ BİR ŞEY KATMAYAN SAÇMA SAPAN PROGRAMLARIN İLE MİLLETİN GÖZÜ ÖNÜNDEN ÇEKİL VE BİRDE ŞU ESKİ EŞİNE BİZİM ADIMIZA RİCADA BULUN ODA GÖZLERDEN KAYBOLSUN BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ. ŞİMDİ SIRA SİZLERDE FENERBAHÇE İÇİN YAPTIĞIN KAMPANYANIN, VERDİĞİN MÜCADELENİN YARISINI BİLE GÖREMEDİK SENDEN . TOP SENDE, LAF SALATASI YAPMA İCARAAT YAP.

17
2
yanıtYanıtla
Antalyalı:

Allah bizi yalakakrdan korusun

13
4
yanıtYanıtla
Abdullah:

Acun bey şu ùlkelerin isminide sòyleseydin madem atıyorsun bilgimiz olsun.hem sen bir adaya saklanmışsın nereden biliyorsun avrupadaki olayları?avrupada yaşıyoruz òyle bir yasak yok buralarda senin dedigin afrika olmasın????

8
8
yanıtYanıtla
demir ezen:

Acun bahsettigi Turkiye icin calısan Tum milletine sesleniyor . bu vatan topragının haram edilmislere değil . .

yanıt3
yanıt5
Atilkese:

Acun hava, hava. . . . bizim evde TV8 izlenmiyor

10
4
yanıtYanıtla
ööööjjjööö:

duymazmı 30 milyon genç sermayeyi nerden bulacaksın beleşe. . .

6
2
yanıtYanıtla
ben olsam:

ben de gurur duyarım 20 yaşındaki kızlarla evlen topluma ne programlarınla ne özel hayatınla örnek olma. binlerce kişinin 1 ayda kazandığını 1 günde kazanabil. Saçma sapan programlarını izlettir. Kimse bir şey diyemesin. Ben de gurur duyarım tabi acun bey. sende suç yok seni oralara getirenlerde suç kimse kusura bakmasın suç sizde bizde. .

5
1
yanıtYanıtla
Ayten:

Senden baska bir yorum beklemezdim zaten ölü gözlü adam

4
1
yanıtYanıtla
veli:

duyandan seni vatandas riza zanneder para icinde yüzüyorsun ne anlarsin sen milletin halinden asaletinden

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

KEŞKE BEN DE SENLE GURUR DUYABİLSEM LOO

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title