Haberler

Habertürk canlı yayını fena karıştı! Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu canlı yayını terk etti

Güncelleme:

Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün kesilmesine tepki olarak canlı yayını terk etti.

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı Programı'na konuk olan olan California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün kesilmesine tepki olarak canlı yayını terk etti. Prof. Dr. Çilingiroğlu yayını terk ettiği sırada, "'Türkiye ile senin alakan yok. Amerika'dan konuşuyorsun' diye bir şey söylenmez" dedi.

SÖZÜNÜN SÜREKLİ KESİLDİĞİNİ SÖYLEYEREK YAYINI TERK ETTİ

Habertürk TV'de Türkiye'nin Nabzı Programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ı kızdıran bir tartışma yaşandı.

Programda koronavirüs salgını ile ilgili son gelişmeleri anlatmak için bağlanan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün sürekli kesildiğini söyleyerek, hem bağırdı hem de yayını terk etti.

ELİNDEKİ KALEMİ MASAYA FIRLATARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Çilingiroğlu, stüdyodaki doktorlara da sert eleştirilerde bulunarak yayını terk edince Didem Arslan Yılmaz, "Allahım yarabbim ya" diyerek elinde kalemi masaya fırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

California Üniversitesi Habertürk Türkiye Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (163)

alper:

amerikadaki hocamızı anlıyorum adam haklı bu zihniyet yüzünden yurdunu terk etmiş

68
10
yanıtYanıtla
Oy oy:

Iyki gitmiş şişirdi 5 dk ülkeyi de terk etmiş ucuz kurtulduk bu adamdan

7
36
yanıtYanıtla
Oy oy:

özürlü sana ve senin zihniyetine benzer erde denen mahluk...yorum yazacaksan adam gibi yaz

yanıt9
yanıt7
CAHİLLER KEŞKE ÖLSE:

Ne güzel hiç derdin yok.

yanıt12
yanıt2
Yoyo:

Cehennemde yanmayan battaniye var gardaşlık alın mı? Bi de okunmuş su var döküyor virüse kaçıyor. Ne gerek var bilime biz hakkederiz ucuz kurtuluruz. , zeka bedava. .

yanıt36
yanıt14
Vatandaş:

Türkiye'den kaçan birini niye bağlantıya alıyorsunuz arkadaş kaçtım diyor siz zorla yaranıyorsunuz. Bırakın o değerli fikirleri amerikada kalsın vatan sever hekimlerimiz bize yeter. Hala bu Amerika ve Avrupa hayranlığı bitmedi milletimizde uyanın artık o herşeyine hayran kaldığınız medeniyet çöplük oldu.

9
26
yanıtYanıtla
Elşen:

Bu avrupa vs. yarın birgün aşı veya ilaç çıkarırsa kullanmayalım o zaman. Arabalarını, teknolojisini, yazılımlarını, icat ettiği tv yi, interneti kullanmadığımız gibi. Ha ne dersin?

yanıt12
yanıt6
lan böyle hödüklerle beraber yaşıyoruz:

valla bayan haklı oylarımız aynı olmamalı

yanıt2
yanıt3
ulas:

niye kaçıyorlar Tr den biliyor musun? çünkü TR de bilim dediğin şey ekip işidir. ekibinde bizdekiler gibi insanlar olunca iş üretilmez. bu adamlara da laf anlatamazsın. o yüzden bu ülkede adam tutamazsın. etiketi prof da olsa adamın bildigi bir sey yok maalesef. depremden tanıyoruz zaten bu tipleri biz. .

yanıt3
yanıt2
adam haklı:

Türkiyedeki prof. larımızın kaçı hak ederek prof. olmuş , herşey de torpil bilimde de torpil . Şu adamın önünde utanmadan konuşuyorlar ya bi haltmış gibi ben ona şaşırıyorum . Varsa dayın işin hazır !!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title