Haberler

Mesut Özil, 80 milyon TL'lik evini doğum yapan Amine Gülşe'nin üzerine yaptırdı

Güncelleme:

Futbolcu Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde ilk bebeğini kucağına alan oyuncu eşi Amine Gülşe'ye, 80 milyon TL'lik malikanesini hediye etti.

Geçtiğimiz sene Mesut Özil ile evlenen oyuncu ve 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, geçtiğimiz gün ilk bebeğini kucağına aldı. Hamileliği boyuncu hiçbir fotoğraf paylaşmayan ve bu sürecin gizli kalmasını tercih eden Gülşe, Instagram hesabından bebeği ve eşiyle fotoğraf paylaşarak anne olduğunun müjdesini verdi. Özil de eşine dudak uçuklatan bir hediye alarak sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.

80 MİLYON TL'LİK HEDİYE

Posta'da yer alan habere göre: Mesut Özil doğum hediyesi olarak Amine Gülşe'ye, Londra'daki 80 milyon TL'lik malikanesinin tapusunu eşinin üzerine yaptı. Özil'in eşine hediye ettiği 1200 metrekarelik evde; 8 yatak odası, 2 salon, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, spa ve 1 sinema salonu bulunuyor.

Mesut Özil, 80 milyon TL'lik evini doğum yapan Amine Gülşe'nin üzerine yaptırdı

AMİNE'Yİ HEDİYEYE BOĞMUŞTU

Mesut Özil daha önce de Amine Gülşe'ye evlilik teklifi ettiğinde 200 bin TL'lik tektaş, nişan töreninde 75 bin TL'lik bileklik ve 100 bin TL'lik saat, düğün hediyesi olarak da İstanbul'da bir daire hediye etmişti.

Mesut Özil, 80 milyon TL'lik evini doğum yapan Amine Gülşe'nin üzerine yaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amine Gülşe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (9)

caner:

birileri hiç hakkı olmayanı yiyiyor, alınteri gözyaşlarına karışmış birileri ise karşıdan bakıyordu işte kıyamet ondan kopuyordu

22
6
yanıtYanıtla
Durum anlamayana gerçekten vahim:

İşte insan oğlu böyleaç gözlü seksen milyonu fakire dağıt desen dağıtmazlar. Allahı hatırlamazlar bu vürüs geçecek’de 80 milyonluk evde keyif çatacan . Görürüz hava atmak neymiş . Bu vürüs zenginlerin Havasınıda söndürür merak etmeyin . Vaka sayısı artıkça ölüm oranıda artacak durum şimdi korkutucu gelmeyebilir . Milyona ulaştımı ölüm görürüm ben sizi . Zaten Allah der ucu kendilerine dokunmadıkça Allah demez insan oğlu

yanıt21
yanıt3
DELİDİR AMA!:

Mesut Özil , bizim şu kampanyaya bi el atıver be gardaş . Şu aralar elimiz biraz sıkışık da

18
3
yanıtYanıtla
kazıklamışlar:

o ev 80 milyon etmez

17
3
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Mesut kardesim Insallah hep buyle iman ehli kalirsin yuvan senolsun Allah mutluluklar verir insallah yenge ve cocuguna uzun kumur l er dilerim.

7
6
yanıtYanıtla
Mümim:

Kel kör birbirini agirlar

4
0
yanıtYanıtla
zamanen:

80 milyonu 8e böl ingilterenin 10 milyon lirası

3
0
yanıtYanıtla
metin:

iyi yapmışsın mezo başına bi şey gelirse vergi dairelerinde vergi ödemez sen harbiden tam bir kılsıl mezo

1
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ÖRNEK BİR ÇİFT. RABBİM İMAN AKLI DA VERSİN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title