Haberler

Şarkıcı Mustafa Sandal, bazı bağış kampanyalarının bloke edilmesine tepki gösterdi

Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle kendisini ev karantinasına alan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından bağış toplama konusuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"ŞİMDİ HİÇ ZAMANI DEĞİL"

Evde olduğu süre içerisinde gündemi yakından takip eden Mustafa Sandal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyalarının iptal edilmesiyle ilgili Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Herkes canının derdindeyken ve 'Acaba virüsü bulaştırır mıyım?' korkusuyla anne babasına ya da evladına bile sarılamazken... 'Benim kampanyam, senin kampanyan' tartışmasını bu milletin hak etmediğini düşünüyorum. Salgına karşı topyekün savaşsa bunun adı şimdi birlik olmayacağız da ne zaman olacağız? Bu ülkenin bir evladı olarak iktidara da muhalefete de rica ediyorum; yapmayın, şimdi hiç zamanı değil!" dedi.

Şarkıcı Mustafa Sandal, bazı bağış kampanyalarının iptal edilmesine tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Sosyal Medya Türkiye Haberler

500

Yorumlar (21)

Memleketim:

Bagis yapmak isteseydin Devlet''in en üstteki yetkilinin baslatigi kampanyaya destek olurdun. Sizin gibi sözde sanatcilar bu Devlet''e zarar veriyor. Belediyeler tek basina bagis kampanyasi baslatamaz. Belediyeler ancak bir posetin icine biraz erzak koyar sinirlari icindek fakir ailelere dagitir. Önce kaideyi ögrenin sonra reklaminizi yapin.

13
4
yanıtYanıtla
VATANIM:

Sen hakikaten '' Hanzo''y muşsun'' . Kusura bakmadın değil mi ? SEN DE YAZMASINI ÖĞREN

yanıt1
yanıt8
Selim Gueler:

Senin bir şarkici olarak yaptiğin politik açiklamayi yadirgadim. Sende devletimizin yaptigi kampanyaya katil

11
5
yanıtYanıtla
ahmet pınar:

acun kampanya ypabiliyo belediye yapamıyo

7
3
yanıtYanıtla
ahmet:

acun o izni almadan nefes dahi almıyor

yanıt0
yanıt0
Ali:

Bizim icin onemli olan devlete olan bagimsiz ve sadakatimizdir, bu Kim olursa olsun degisemez. Zaten Devlet o parayi aldigi gibi bizbizeyeteriz projesinin icine katip ihtiyac sahiplerine ulastiracaktir. Bizim Devlet gelenegimiz Boyle dir. DEVLET NE DERSE ODUR!!!

4
6
yanıtYanıtla
SAĞLIKÇI:

Destek olacaksanız olun zaten açılan bir kampanya var niye oradan bağış yapmıyorsunuz ne fark ediyor, neden çok başlı kampanya olsun. Devletin yaptığı hiçbir şey bazı kişilerin işine gelmiyor. Para bağışı yapmak isteyen belediyelere şartlı bağış yapabilir bunun önü kapalı değil. belediyelerin kampanya yapması kapalı istiyorsan senin bağış yapmam kapalı değil. Devlete çamur olsun da nasıl olursa olsun mantığını bırakın artık!!!

3
6
yanıtYanıtla
AHMET:

Bağış hesabı açık. Ama siyasi bağış yapacaksan reklama gerek yok. sana yakışmadı

5
4
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Sosyal medya hesabından paylaştığın sayfanın bayrağından son harfine kadar katılıyorum ve destekliyorum '' Kavga değil tedbir zamanı '' diyorum . İyi ki varsınız

6
3
yanıtYanıtla
oku:

mustafa o zaman bende , sende yardım toplayalım. kanun denen şey var . aç oku

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title