Haberler

Arda Turan, 5 milyon dolara villa satın aldı

Güncelleme:

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Arda Turan, yaklaşık 5 milyon dolara villa satın aldı.

Ara transfer döneminde Başakşehir ile kiralık sözleşmesinin feshetmesinin ardından eski takımı Galatasaray 'a transfer olacağı konuşulan ancak sarı-kırmızılı yönetimden veto yiyen Arda Turan, ikinci çocuğunun doğumu için artık gün sayıyor. Öte yandan tecrübeli futbolcunun ailesinin genişlemesinin ardından lüks bir villa satın aldığı öğrenildi. Villanın rakamı ise dudak uçuklattı.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ikinci oğullarını kucaklarına almaya hazırlanan çift, kiracı olarak oturdukları sitede ev sahibi oldu. Arda Turan, yaklaşık 5 milyon dolara, sitenin en büyük villalarından birini satın aldı.

VİLLA, 2 DÖNÜM BAHÇE ÜZERİNE KURULU

Turan çiftinin villası, sitenin en yüksek yerinde, 2 dönüm bahçe içinde yer alıyor. 5 oda 3 salondan oluşan villanın bahçesinde büyükçe bir yüzme havuzu da var. Çift, villanın dekorasyonu için bir iç mimarla anlaşmış ama koronavirüs nedeniyle çalışmalar durmuş.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (15)

Arda:

Sizin sayenizde bu kadar parayı kazandım ben top teptim siz seyrettiniz maçları. Şimdi bakın aval aval ben villada siz kirada. .

25
3
yanıtYanıtla
serhat:

bravo sana kardeşim aç gezip kuyruğunu dik tutanlara selam olsun

yanıt0
yanıt1
Senol:

Almışsa ne olmuş adam parasini vermiş almış varsa sende al bu günlerde insanlarımıza fitne ve ayrımcılık yapmayalım

4
8
yanıtYanıtla
Marmaram:

Ya Arda bak Ronaldo ne yaptı hotellerini hastaneye çevirdi can kurtarmaya çalışıyor ya sen ne yaptın Arda trilyonluk villa alıp hava atıyorsun, Ronaldo müslümanlara yardım eder sen ise paranla hava atarsın, Ronaldo iyiliklerle cennete ya Arda sen ve senin gibilerin ise Cehenneme. . . Ya Arda sen de elini fakir fukaraya uzatsan dünyan mı yıkılacak sanki?

9
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Ya bize ne bize milletin psikolojisini bozmaya artı sağlamaktan başka bir değeri yok haberin

10
0
yanıtYanıtla
SEMA GÜLDEREN:

IYI YAPMIS GÜLE GÜLE OTURSUN. BIZE BU YAKISIR FAZLADA ILGILENMEM KENDI PARASI ISTEDIYI YERE HARCAR. BENIMDE OLSADA BENDE ALSAM KISKANANLAR CATLASIN. BILHASA ARDA DÜSMANLAR CATLASIN EMI

1
8
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Bu şimdi oldumu !!!!!! Millette dayanışma seferberliği başlamışken sizin gibilerde hava atma derdinde gerçek’ten akıl yok sizde bu vürüs yok olmadıkça insana rahatlık yok . Alıyorsunuz o büyük büyük villalarıda temizliğini kim yapacak sizmihele bu zamanlarda dışardan kadın tutmak taakıllıca değil . Belki vürüs kapacak size gelirken olamazmı . Hem hastalık 14 sonra gösteriyor ve belki o esnada sizede bulaşacak nasıl göze alacaksınız . Hem piskopat oluyorlar bir bezle bütün heryeri siliyorlar

5
3
yanıtYanıtla
Ramiz balaban:

Bizde bugun 40 simit sattık diye mutlu oluyoruz :)) dünyada aletli olan iki şey var: 1) ZAMAN 2) ÖLÜM ..ZAMAN HERKES İÇİN GEÇİYOR VEDE SONUNDA BU DÜNYADAN KİMSE SAG ÇIKAMAYACAK FAZLA TAKILMAMAK LAZIM

7
0
yanıtYanıtla
vb.:

5 milyon dolar mı? kaç tl? o kadar paraya villayı nereden almış? o kadar pahalı o paraya villa mı olur? vb.

4
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BAKIN BU VÎRÜS MÎLYONLARIYLA HAVA ATANLARI, , KONFORLU VE BENCÎL HAYAT TARZLARIYLA YAŞAYANLAR DAHÎL, TÜM ÎNSANLIĞI EVÎNE MAHKUM ETTÎ. YARIN NE OLACAĞINIDA SADECE YÜCE ALLAH BÎLÎR. MANEVÎYATTAN UZAKLAŞMADAN, ÎNSANÎ DEĞERLERÎ UNUTMADAN YAŞAMAK, VE DERS ÇIKARTIP ÎBRET ALMAMIZ GEREKÎR.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title