Haberler

Neymar, liglere verilen arada vaktini 7 milyon sterlinlik malikanesinde geçiriyor

Güncelleme:

Brezilyalı süper yıldız Neymar, corona virüs salgını sebebiyle karantinasını 7 milyon Sterlin'lik malikanesinde geçiriyor. Hastalığın pandemiye dönüşmesinin ardından özel jetiyle Brezilya'ya uçan ünlü oyuncu, karantina kurallarını çiğnemekle suçlanmıştı. Ancak arkadaşlarıyla görüntülenen Neymar, sosyal mesafe kuralını ihlal etmediğini ısrarla yineliyor. Fransa'nın PSG takımında top koşturan oyuncu, arkadaşlarıyla dev malikanesinde karantina günlerini geçiriyor.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik malikanesinde yok yok

AYAĞI KIRILDIĞINDA DA BU MALİKANEDE KALMIŞTI

2018 Dünya Kupası öncesinde ayağını kıran Neymar, yine Rio de Jeneiro'nun 100 kilometre güneyinde bulunan bu malikanede kalmıştı. Bu yapının bulunduğu Rio'nun Mangaratiba beldesi, aynı zamanda Sylvester Stallone'un Cehennem Melekleri filmine de ev sahipliği yapmıştı. Bu özel mülkte yat limanı ve helikopter pisti de bulunuyor. 3 binden fazla alkole ev sahipliği yapan mahzenin yanında, içinde bulunduğumuz izolasyon günlerinde daha da faydalı olacak tenis kortları, kişisel antrenman salonları, saunalar, spa ve jakuziler mevcut.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik malikanesinde yok yok

"NEYMAR'IN OĞLU DA BABASIYLA VAKİT GEÇİRİYOR"

Geçtiğimiz günlerde malikanenin özel kumsalı ve plaj voleybolu sahasında arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşan Neymar, karantina kurallarını çiğnemediğini belirtmişti. Oyuncunun iletişiminden sorumlu menajeri de konuyla ilgili açıklama yapmış, "Neymar Jr. karantinayı kesinlikle delmedi ve ilk günden beri kurallara uyuyor. Fotoğraftaki arkadaşlarıyla Paris'ten birlikte buraya geldiler ve Neymar da onlara evini açma teklifinde bulundu. Arkadaşları da aileleriyle bir araya gelmeden önce burada, 14 gün süresince bir arada karantinadalar. Neymar herhangi bir iş görüşmesi dahil, hiçbir buluşmada yer almıyor ve büyük bir titizlikle karantina altında. Bu kişiler dışında evde bulunan tek kişi Neymar'ın oğlu Davi Lucca ve o da babasıyla vakit geçiriyor" demişti.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik malikanesinde yok yok

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Rio Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

DOĞRUCU DAVUT:

VE VARKİ BENDE 700 LİRALIK KİRALIK DAİREDE GEÇİRİYOM

13
0
yanıtYanıtla
FUTBOL TUTKUNU:

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE ÖNÜMÜZDEKİ 100 YIL BİLE BU PARALARI ALAMAYACAK FUTBOLCULAR , FUTBOLU SAĞLIKTAN ÜSTÜN TUTAN İSPANYA , İTALY , FRANSA VE İNGİLTERE NE HALDE GÖRMEK MÜMKÜN .

6
0
yanıtYanıtla
Faik:

Futbolu şimdi bıraksa 10 kuşak sonrası sülalesini idare eder kazandığı servet nasıl bir hırs inanılmaz.

6
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BİRİSİ ŞUNA, HAKİKİ SAADETİN İSLAM OLDUĞUNU, DÜNYANIN GEÇİCİ ZEVKLER OLDUĞUNU SÖYLESİN LAA

3
2
yanıtYanıtla
Hakkikat:

Adam Hristiyan ve bol parası var, daha Islamı ne yapsın?

yanıt8
yanıt14
Karacadag:

Etten kemik ten kaptalizim dunyasi iste yani kazansin ama senede bu kadar mi kazanacak fakir fukara ekmek parasini ailesini gecindirmiyor yaziklar olsun buyle adalete

2
2
yanıtYanıtla
gerçek:

bu futbola bu kadar merak olmasa bunlarda bu kadar para alamaz ekmege muhtaç gidip ekmek parasını maç seyretmeye yatırıyor birde böyle bakın derim

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title