Haberler

    Galatasaray'ın istediği Oğulcan Çağlayan'dan itiraf: Teklifler alıyorum

    Sabah gazetesine konuşan Oğulcan Çağlayan, koronavirüs (corona virüs) nedeniyle kimsenin dışarı çıkmamasını isterken "Yeniden tribünlere dönüp atılan bir gole sevinmek istiyorlarsa evlerinde kalsınlar" diyerek taraftarlara seslendi.

    İşte Oğulcan Çağlayan'ın açıklamaları...

    Koronavirüs nedeniyle 1000 aileye yardım yapacağını açıkladın.

    Daha önce Elazığ depreminde de aynı şekilde yardımını yapmıştın… Böyle durumlarda elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmak normal bir durum. İnsanların bunu abartmaması gerekiyor. Ben ve yakın arkadaşlarım her zaman böyle konularda birlikte hareket ederek insanlara yardım etmeye gayret gösteriyoruz. İnsanların hayatlarına dokunabiliyorsak ne mutlu bize.

    "SEYİRCİSİZ MAÇIN HALI SAHADAN FARKI YOK"

    1 haftayı taraftarsız geçirmiştiniz. Neye benzetirsin bunu?

    "Taraftar futbolun olmazsa olmazı. Futbol için taraftar her şey demek. Taraftarlar varsa futbol vardır. Taraftar her şey demektir. Boş tribünlere oynamanın insanların hafta sonu arkadaşlarıyla halı sahada maç yapmasından pek bir farkı yok. O havaya giremiyorsun, atılan golden sonra gelen o ses ya da gelen reaksiyon gerçekten bambaşka bir duygu."

    "TEKRAR STADA DÖNMEK İSTİYORSANIZ LÜTFEN EVLERİNİZDE KALIN"

    Kendini nasıl bir insan olarak tanımlarsın?

    "Duygusal bir yapım vardır. Allah'ın bize verdiği yetenekleri kullanarak para kazanıyoruz. Böyle bir durumda vatandaşlarımıza yardım etmek güzel bir duygu. İrfan Can, Taylan Antalyalı, Orhan Ovacıklı, Gökhan Akkan ve Vedat Muriqi ile böyle durumlarda birlikte hareket ederek insanlara yardım etmeye çalışıyoruz."

    İlk kez böyle bir salgın başınıza geldi. Ne düşünüyorsun?

    "Büyük bir kaos yaşanıyor. Hepimiz evde kalmalıyız ve sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Salgın bitince yeşil sahalara döneceğiz, taraftarlar tribünlere dönecek ve o güzel günleri tekrar yaşayacağız. Buradan taraftarlara da bir mesajım olsun, yeniden tribünlere dönüp atılan bir gole sevinmek istiyorlarsa ya da bir maçın analizini kahvede, sokakta arkadaşlarıyla yapmak istiyorlarsa evlerinde kalsınlar."

    "STRESE ALIŞIK BİR İNSANIM"

    Sezon sonu Çaykur Rizespor ile sözleşmen bitecek. İleriye dönük planların nelerdir?

    "Bu yaşıma kadar mecburiyetten de olsa birkaç tane takım değiştirdim. Belki bir kulüpte düzenli olarak oynamaya devam etseydim farklı olabilirdi. Bunda benim de kulüplerin de hataları var. Hep küme düşmemeye çalışan takımlarda forma giydim. Bunun da üzerimde yarattığı stresle birlikte, her maçın final olmasıyla küçük yaştan itibaren bir mücadelenin içerisinde kaldım. Sezon sonu sözleşmem bitiyor, teklifler alıyorum, bunlar doğru. Neler olacağını göreceğiz."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Koronavirüs Çağlayan Elazığ Haberler

    Bakmadan Geçme

    Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title