Haberler

Komşuları 6 yaşındaki minik kıza, karantina sebebiyle balkonda doğum günü sürprizi yaptı

Güncelleme:

Marmaris'te yaşayan vatandaşlar, komşularının 6 yaşındaki minik kızı için doğum günü partisi yapmak istedi. Ancak koronavirüs nedeniyle 'Evde Kal' çağrılarını dinleyen komşular, aile ile haberleşerek doğum günü partisini balkonlarında yaptı.

Koronavirüs salgını tedbirlerini dikkate alan vatandaşlar, sosyal izolasyona uyarak programlarını devam ettiriyorlar. Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Pınar ve Ahmet Dinç'in kızı 6 yaşındaki Melek Dinç, yeni yaşını komşuları ile birlikte balkonda kutladı. Balkon ve camlardan şarkılar söyleyen vatandaşlar, parti sonunda gökyüzüne balonlar bıraktı.

BALKONDA OYNADILAR

Marmaris ilçesinin Tepe Mahallesi'nde bulunan Onat ve Yaylalı ve Şenol apartmanında oturan vatandaşlar, Pınar ve Ahmet Dinç'in 6 yaşına giren Melek Dinç'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şenol Apartmanı'nda oturan ev hanımı Nazife Turhan, karşı apartman komşusunun çocuğunun doğum günü olduğu öğrendi. '20 yaş ve altı kişilerin sokağa çıkma yasağı' ve 'Evde kal' çağrılarına uyarak izole olan komşularını cep telefonuyla arayarak çocukları Melek Dinç için balkonlarında doğum günü sürprizi yapma kararı alındı. Komşuların aldığı karar, kız çocuğunun anne ve babasına söylendi. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü saat 15.00'de üç apartmanda oturanlar balkonlarına çıktı. Melek de anne ve babası tarafından balkona çıkarıldı. Üç apartmanın sakinleri balkonlarından alkışlarla 'İyi ki doğdun Melek' diyerek tempo tuttu. Sürpriz karşısında mutlu olan kız çocuğu herkese el sallayıp öpücükler gönderdi. Müzikler eşliğinde balkonlarında oynayan komşular güzel anı cep telefon kamerasıyla çekerek sosyal medyada paylaştı. 15 dakika boyunca Dinç ailesi, kız çocuğu ve komşuları, çalan müzikler eşliğinde oynayarak doğum günü kutladı. Kutlama sonunda balkonlardan balonlar bırakıldı.

''KUTLAMA YAPAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNDÜM''

Demirören Haber Ajansı'na balkonundan açıklama yapan baba Ahmet Dinç, "Evimizde izole olduğumuz için kızımızın 6. doğum gününü komşularımızla nasıl kutlayacağız diye düşünüyorduk. Çok güzel bir sürpriz oldu. Böyle maneviyatı yüksek ve duyarlı komşularım olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. Anne Pınar Dinç ise, "Bu organizasyonu düzenleyen komşum Nazife Turhan ve Arzu Sarıtaş ablama teşekkür ederim. Bizim için çok güzel sürpriz oldu. Böyle güzel komşularım olduğum için gururluyum." diye konuştu. Sürpriz doğum günü kutlaması ile büyük mutluluk yaşayan Melek Dinç ise "Herkese teşekkür ederim. Doğum günümü kutlayamayacağım için çok üzgündüm ama şimdi çok mutluyum." dedi.

''SOKAKTA YAPMAYI PLANLIYORDUK''

Sürpriz doğum gününü hayata geçiren ev hanımı Nazife Turhan ise kutlamayı şu sözlerle anlattı: "Komşular olarak hepimiz evimizde izole idik. Sokağımızda Melek için doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyorduk. 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasağı geldiğini öğrenince üzüldük. Ben de tüm komşularımla telefonla konuşarak böyle bir sürpriz yapmayı kararlaştırdık. Komşumun ve kızlarının mutluluğu tarif edilemez."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title