Haberler

Selçuk İnan, sezon sonunda jübile yapacak ve antrenör olarak kulüpte kalacak

Güncelleme:

Fatih Terim'in Selçuk İnan planı belli oldu. Tecrübeli teknik adam, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek milli oyuncudan jübile yapmasını ve öncelikle B lisansı alarak teknik adamlığa adım atmasını istedi.

Galatasaray'ın emektar kaptanı Selçuk İnan, bu sezon futbola veda edecek ancak sarı-kırmızılılardan kopmayacak. 9 yıldır Cim-Bom'da forma giyen emektar oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

TERİM'İN YANINDA YER ALACAK

Jübile kararı alan Selçuk, teknik adamlık kariyeri için ilk adımı Terim'in yanında atacak. Sarı-kırmızılıların emektar ismi, yeni sezonla beraber artık Terim'in ekibinde yer alacak. Galatasaray'ın yeni antrenörü, rakipleri analiz edecek ve futbol takımıyla Fatih Terim arasında köprü vazifesi üstlenecek.

YURT DIŞI KURSLARINA GİDECEK

Selçuk, deneyimlerini de futbolculara aktaracak. Selçuk İnan'ın gelişimi için her türlü desteği verecek olan Terim, onun önünü açacak ve gerekirse yurt dışındaki kurslara da katılımını teşvik edecek.

TEKNİK ADAMLIĞA HAZIRLANIYOR

Böylece Fatih Terim'in tecrübelerinden faydalanacak olan Selçuk'un gelişimi daha da hızlanacak. Sürekli olarak dünya futbolundaki yenilikleri takip eden ve kitap okuyan Selçuk İnan bir anlamda kendini teknik adamlığa da hazırlıyordu.

FEDAKARLIĞA DA HAZIR

Koronavirüs nedeniyle kulübün uğradığı zarar nedeniyle her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildiren Selçuk İnan bu hareketiyle sarı-kırmızılı camiada büyük takdir toplamıştı.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Selçuk İnan Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

JUBİLE YETERLİ:

bence sözleşmesi bitmişken gönderin bedevadan neden para veriyorsunuz insanlara bu kim antrenörlük kim

2
7
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Utanmadan 1 2 yıl daha uzatın isterseniz futbolcu olarak

3
5
yanıtYanıtla
Spor Sever:

İyi Free-Kick atıyor diye mi ?? Bu zihniyet olduğu sürece oyuncu filan yetişmez. İyi topcu iyi antrenör olacak diye bir şart yok ama bizim ülkede var. Spor liselerinde, yüksekokullarda okuyanlar boşuna okuyor.

4
3
yanıtYanıtla
Son istasyon:

Umarım teknik adamlığa da el atmaz, bir gs taraftarı olarak samimi söylüyorum!

0
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Iyi bir haber biktik artik Korona haberlerinde..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title