Haberler

Antalya'daki din görevlilerinden "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek

Antalya'daki din görevlileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na maaşlarıyla destek verdi.

Antalya'daki din görevlileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na maaşlarıyla destek verdi.

İl Müftüsü Osman Artan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidi karşısında ülke genelinde bazı tedbirler alındığını hatırlattı.

Camilerin açık olduğunu, ancak bu süreçte cemaatle namaz kılınmadığını belirten Artan, din görevlilerinin ise vatandaşın moralini yüksek tutmak, psikolojik anlamda destek vermek amacıyla Vefa Sosyal Destek Gruplarına dahil olduklarını kaydetti.

Osman Artan, kentteki müftülüklerine bağlı tüm personelin alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan, çarşıya, pazara çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara, engellilere ve kronik rahatsızlığı olanlara destek olmayı sürdürdüğünü belirtti.

Din görevlilerinin sahada aktif olduğuna dikkati çeken Artan, "Şu anda Antalya'da 2 bin 700'e yakın görevlimiz var. Bu görevlilerimiz her yerde çalışmalarını sürdürüyor. Allah razı olsun kendilerinden, çok güzel çalışmalar yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Milli Dayanışma Kampanyası"na destek

Osman Artan, kentteki din görevlilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na da büyük destek verdiklerini bildirdi.

Yapılan yardımların teşvik edici olması açısından önemine dikkati çeken Artan, şöyle konuştu:

"Kampanya çerçevesinde imam arkadaşlarım, din görevlisi ve Kur'an kursu öğreticilerimiz en az 200, müftü veya ilçe müftüsü arkadaşlarımız da en az 500 lira olmak üzere gönül rızasıyla destek verdiler. Biz bir sınır belirtmemize rağmen birçok görevli arkadaşımız belirttiğimiz rakamların üzerinde bir destek verdi. İmam arkadaşlarımız bu toplumun önderleri, rehberleri ve biz de bu güzel davranışı vatandaşlarımızla paylaşmak istedik."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Artan Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title