Haberler

Eru ve Tunçoğlu'dan Boğaziçi Çözüm Dergisi Dershanesi'ni Ziyaret Etti

Kütahya Vali Yardımcısı Ömer Eru ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Boğaziçi Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Müdürü Mustafa Aktaş'ı Ziyaret Etti.

Kütahya Vali Yardımcısı Ömer Eru ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Boğaziçi Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Müdürü Mustafa Aktaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Müdür Mustafa Aktaş, "2007-2008 yılı sınavlarının yaklaşmasıyla birlikte kurum da yoğun çalışma içine girmiştir. İlimiz başarısına katkıda bulunabilmek için ÖSS, OKS, SBS’ ye hazırlık öğrencilerine yönelik dershanemiz yoğun çalışma temposu, özverili öğretmen kadrosuyla çalışmalarını ek derslerle, etütlerle takviye etmektedir. Bu çalışmaların başarıya ulaşmasında en önemli etkenlerden olan Rehberlik çalışmaları gerek dershane, Rehberlik Servisince, gerekse yurt çapında bu alanda uzman kişileri öğrencilerimize rehberlik hizmeti verebilmek için yoğun çalışma göstermektedir. TRT’ de her gün program yapan Eğitimci Cihat Şener getirilerek, sadece kendi öğrencilerimize yönelik olmayan, ilimizdeki tüm öğrencilere yönelik bir programı kültür sarayında tıklım, tıklım dolu bir salonda öğrenci ve öğrenci, ve velilere rehberlik ile ilgili bilgiler vermiştir. Kurumumuz bu tür sosyal ve kültürel çalışmaları son yıllarda gelenek haline getirmiştir. Geçen yıl da Kalem Kırma Şenliği düzenleyen Eğitimci TV 8'de rehberlik programı yapan Süleyman Beledioğlu, öğrenci ve velilerimize yönelik rehberlik programı yapmıştır. Tüm bu eğitim-öğretim çalışmaları kurumumuz eğitim politikalarından olan yüksek ve ileri teknoloji kullanılarak bütünleştirilmektedir. Dershanemizin tüm sınıflarında dersler akıllı tahta ile işlenmekte, öğrencinin dershaneye girerken parmak izi izleme takibi ile başlamakta deneme sınav sonuçlarına kadar teknolojiyle devam etmektedir. Kurumumuzun tüm birimlerinde dershane, sürücü kursu, yabancı dil kursu, bilgisayar kursunda teknoloji desteğiyle hizmette rekabet için tüm çabalarımızı göstermekteyiz. Seçkin ve elit kadrolarımızla çalışmalarımız başarıyı elde etmemizi sağlamaktadır. Bu başarıda dershanemizle beraber okullarımız, velilerimiz bizlere sonsuz destek vermektedirler. Boğaziçi Çözüm Dergisi Dershanesi, öğrencileri sınavlara hazırlamada; öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla, güvenli eğitim ortamıyla, güçlü yayın desteğiyle, rehberlik çalışmalarıyla, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, yeni teknolojik yatırımlarıyla hizmette rekabet etmeye devam edecektir" dedi.

Eru ve Tunçoğlu, Müdür Aktaş ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

(EFE) 05.05.2008 14:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title