Haberler

Kaçak elektrik hattı çekerken yakalanan adam, masum rolü yaparak kendisini savunmaya çalıştı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde elektrik dağıtım şirketi tarafından devam eden altyapı çalışmaları sırasında, evine kaçak hat çektiği belirlenerek gözaltına alınan kişi "Bir hata yaptık" diyerek kendisini savundu.

DİYARBAKIR'ın Hani ilçesinde elektrik dağıtım şirketi tarafından devam eden altyapı çalışmaları sırasında, evine kaçak hat çektiği belirlenerek gözaltına alınan M.E., önce "Atık su giderini onarıyoruz" diye bahane sundu ardından da "Bir hata yaptık" diyerek, kendisini savundu.

ELEKTRİK HATTI İÇİN 10 MİLYON LİRA HARCAMA YAPILDI

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Hani ilçesinde iletim hatlarının yer altına alınması için yaklaşık 10 milyon lira harcama yapıldı. Çalışmayla yılda 25 milyon kilovatsaat enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor. Şebeke altyapı çalışmaları henüz tamamlanmadan gelen ihbar üzerine Merkez Mahallesi Karakoç Sokak'ta yapılan araştırmada ise yeni hatta kaçak kazı yapıldığı tespit edildi.

Kaçak elektrik hattı çekerken yakalanan adam, masum rolü yaparak kendisini savunmaya çalıştı

"BİR HATA YAPTIK" DİYEREK KENDİSİNİ SAVUNDU

Kazıyı yaptığı saptanan M.E. önce, "Atık su giderini onarıyoruz" dedi. Bu yanıt karşısında ikna olmayan ekipler, polisi aradı. Polis ekipleri ve Dicle Elektrik görevlileri, toprak altında pense, maket bıçağı ve kablo parçaları buldu. 60 metre uzunluğundaki yeraltı kablosunun da kaçak bağlantı için tahrip edildiği görüldü. Evine kaçak hat çektiği saptanması üzerine gözaltına alınan M.E., kendini, "Bir hata yaptık" diyerek savundu. Sorgusunun ardından M.E., adliyeye sevk edildi.

Kaçak elektrik hattı çekerken yakalanan adam, masum rolü yaparak kendisini savunmaya çalıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dicle Elektrik Dağıtım Dicle Hani Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

kul hakkı:

Yıllarca kaçak olarak 83 milyon insanın kul hakkına girdiğiniz yetmedimi. , birde pişkin pişkin bir hata yaptık diye savunma mı var. onlarca yıldır milletin sırtına kene gibi yapışan bu yaratıklara en ağır caydırıcı ceza verilmelidir.

25
0
yanıtYanıtla
Ali:

İşte gerçek vatan hainleri

23
1
yanıtYanıtla
kerpeten:

sen. ayda. 10. milyar. maas. al. kul. hakkından. bahset. elektirik. sirketleri. mileti. soydugunda. ses. yok. ama. biri. kacak. kullansa. harammı. oluyor. anasının. sutu. gibi. helaldir. millet. altan. cıkamıyor. ondan. kacak. kullanıyor. .

2
21
yanıtYanıtla
PENSE:

kerpeten hırsızı her kaçak kullanılan elektrik olsun su olsun diğer abonelere bölünüyor. bunu önce idrak edip ondan sonra anne sutü gibi helaldir martavalını söyle. sen hiç helal süt içtinmi.

yanıt17
yanıt0
smmm:

aklın da imla bilgin kadar

yanıt1
yanıt0
adem:

bence ona verilecek cezayı o bölgedeki abonelere paylaştırmaları lazım . . nassı fikir ama !!

16
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hiç acıman ceza agır olmalı oh ne ala yakalandım çok pişmanım istemeden oldu lugat ları ile cezadan yırtmasınlar

18
0
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

UTANMAZ ARLANMAZLAR, DÜPEDÜZ HIRSIZLIK BU HELALLİK ALMAYA KALKSAN BİNLERCE İNSANIN HAKKI VAR ONUDA ALAMASIN.

13
0
yanıtYanıtla
hemde ne:

ne binleri milyonlar milyonlarrr. . insanlar asgari ücrete çalışıp dünyanın faturasını ödüyo bide bunlar gibi kansızların kaçak bedelini ödüyor. . .

yanıt5
yanıt0
vatansever:

terbiyesizler. haram zıkkım olsun.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title