Haberler

Babasının İzmir'e gittiğini öğrenen genç, intihara kalkıştı

Güncelleme:

Diyarbakır'da epilepsi hastası S.E. (20), babasının İzmir'e çalışmaya gittiğini öğrenince cadde üzerindeki yön tabelasına çıkarak intihara kalkıştı. Polisin ikna çabalarıyla eyleminden vazgeçen S.E., itfaiye merdiveniyle tabeladan indirildi.

Olay, Kayapınar ilçesi Şanlıurfa Bulvarı Kayapınar Caddesi'nde meydana geldi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen S.E., sabah saatlerinde annesinden, babasının çalışmak için İzmir'e gittiğini öğrendi. Bunun üzerine S.E., evden çıkıp, cadde üzerinde bulunan yön tabelasına çıkarak, intihara kalkıştı.

İKNA ÇALIŞMALARIYLA İNTİHARDAN VAZGEÇİRİLDİ

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yol trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri hava yastığı açarak bekledi. Polis ekipleri uzun süren ikna çabaları sonucunda S.E.'yi intihardan vazgeçirdi. İtfaiye merdiveniyle tabeladan indirildikten sonra baygınlık geçiren S.E.'ye, sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen annesi de S.E.'ye sarılarak teselli etti. S.E., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Babasının İzmir'e gittiğini öğrenen genç, intihara kalkıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayapınar epilepsi İtfaiye İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Şebnem:

İntiharın tüm dinlerde günah olduğu dayatılır. Oysa din olarak anlatılanların hiçbiri orjinalde yoktur. İnancını gerçekten araştıran herkes bunu fark eder. Dinin işine gelmeyen tatbikatına elini sürmeyenler işlerine geldiği için intiharı günah olduğu iddasıyla onaylamaz ve yapmaz. Zaten cehennemde olduğunu anlayan birisi kendisini kurtarmak için binlerce kez kendisini Allaha kurban etmekten çekinmez. Doğru yol Allahın yoludur. Allah intikam alır. İlahi intikamı kendini mümin sanan münafıklardan başkası inkar etmez.

1
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Bacım hangi mezheptensin anlamadım.

yanıt0
yanıt1
Büşra:

Allah razı olsun şebnemim çok güzel izah etmişsin.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title