Haberler

    Apple iPhone 12 ve iPhone 12 Pro RAM kaç GB Olacak?

    Güncelleme:

    Apple iPhone 12 özellikleri ve fiyatına hatta kutusuna ilişkin sızıntılar, tanıtım etkinliğine yaklaştıkça artmaya başladı. Apple, Eylül ayında OLED ekranlı üç iPhone modeli (5.4 inç iPhone 12, 6.1 inç iPhone 12 Pro, 6.7 inç iPhone 12 Pro Max) ile karşımıza çıkacak; en azından beklentiler bu yönde. iPhone 12 serisi içinde muhtemelen en fazla ilgiyi iPhone 12 Pro modeli görecek. Peki, iPhone 12 Pro'nun özellikleri ne olacak? iPhone 12 ve 12 Pro serisinin RAM miktarı sızdırıldı.

    Eylül - Ekim ayında Apple'ın yeni telefonları ile tanışacağız. Üç veya dört farklı ekran boyutunda, hepsi OLED iPhone'larla karşılaşacağız. 2020 iPhone'lara (iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max) Apple'ın 5 nanometre üretim sürecinden geçen A14 Bionic çipi güç verecek.

    iPhone 12 ve 12 Pro Kaç GB RAM ile Gelecek?

    Söylentilere göre, seride en az iki modelde RAM yükseltmesi göreceğiz. iPhone 12 Pro serisi 6GB RAM, iPhone 12 serisi 4GB RAM ile gelebilir. Bu noktada iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'te 4GB RAM bulunduğunu belirtmek gerek çünkü Apple, hiçbir zaman (en azından şimdiye kadar) yeni tanıttığı iPhone'ların bellek ve pil kapasitesini paylaşmadı. Tanıtım etkinliğinden birkaç gün sonra gerçekleştirilen testlerle öğrendik. Ancak bu sefer lansmandan önce sızıntı gerçekleşti. Tabii ki lansmana daha en az iki ay var; bu bilgiler doğru çıkmayabilir de. Şu da var; iPhone 12 RAM miktarını paylaşan isim, bu yıl Magic Keyboard'lu yeni iPad Pro'nun tasarımından macOS Big Sur'e kadar çeşitli Apple duyurularını doğru bir şekildee tahmin etti.

    Professional 6GB

    General 4GB

    — ????? (@L0vetodream) July 9, 2020

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Eylül Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title