Haberler

Rusya'da evden kaçan 8 yaşındaki çocuk vahşice katledildi

Güncelleme:

Rusya'da yaşanan korkunç olayda evden kaçan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına binmesinin ardından tecavüze uğrayarak, vahşice katledildi.

Rusya'da yaşanan korkunç olayda evden kaçan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına binmesinin ardından tecavüze uğrayarak, vahşice katledildi.

Kan donduran olay, Rusya'nın Sahalin Adası'nda meydana geldi. 6 Temmuz'da ailesiyle tartıştıktan sonra evden kaçan Vika Teplyakova (8), bir başına yürüdüğü ormanlık alanda, Igor Dvornikov ve eşi Kristina Dvornikov tarafından fark edildi. Çift, Teplyakova'yı araçlarına aldı. Küçük çocuğun İgor Dvornikov tarafından araç içinde tacize uğradığı ifade edildi.

ÖNCE İNKAR, SONRA İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili gözaltına alınan Igor Dvornikov'un polise verdiği ilk ifadede Teplyakova'yı  öldürmediğini söyledi. Rus polisi daha sonra İgor'un ifadesini değiştirdiğini, Teplyakova'ya tecavüz ederek, öldürdüğünü itiraf etti. Igor'un eşi Kristina'nın polise küçük kızın cesedinin nerede olduğunu söylediğini duyurdu. Teplyakova'nın cesedinin plastik bir torbaya sarılmış halde bulunduğü belirtildi.

KÜÇÜK KIZ GÜNERDİR ARANIYORDU

Teplyakova'nın ortadan kaybolduğu Novoaleksandrovsk kentinde yaklaşık 500 gönüllü günlerdir minik kızı aradığı kaydedildi. Çocuğu bulmak için ilanlar basılmış, kent genelinde sürücüler ve insanlar uyarılmıştı. Teplyakova'nın son görüntüsü ise güvenlik kamerasınca kaydedilen ve kaldırımda tek başına yürüdüğü anlar oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title