Haberler

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den "Pişman mısınız?" sorusuna tepki çeken yanıt

Güncelleme:

İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" ifadelerini kullandı. Özeren'in yaptığı paylaşımdan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Paylaşıma her kesimden sert tepki gösterildi. Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi.

GECE YARISI GÖZALTINA ALINDI

İYİ Partili Özeren'in bu paylaşımı sonrası İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan saat 22.30 sıralarında Özeren'i, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesinde oturduğu evinde gözaltına aldı.

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den 'Pişman mısınız?' sorusuna tepki çeken yanıt

2018 YILINDA İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLMUŞ

Ayrıca Özeren'in internet üzerinden yayınlanan gazetede köşe yazarı olduğu, İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulduğu ve 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Levent Özeren, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçlarından, adliyeye sevk edildi.

"PİŞMAN OLACAK BİR ŞEY YAPMADIM"

Basın mensuplarının "pişman mısınız?" sorusunu yanıtlayan Özeren, "Şu an konuşmak istemiyorum. Pişman olacak bir şey yapmadım. Neden pişman olayım? Mahkemede konuşacağım" dedi.

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren'den 'Pişman mısınız?' sorusuna tepki çeken yanıt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Levent Özeren Haberler

500

Yorumlar (46)

Vanli:

Bizim kültürümüzde kadına ne el kaldırılır nede laf söylenir demek sizin Aile kavramı farklı senin normal insan olduğuna inanamıyorum yazıklar olsun sana lanet olsun sana Semiha hanımın bastığı toprağa kurban ol gavurun çocuğu ben Ak partili değilim bunuda bilin düşüncesi fikir ne olursa olsun insan ayrımı yapmam laf söylemem ve söyletmem gelde Doğuda biraz Medeniyet öğren tamam vana yolun düşerse ara

20
49
yanıtYanıtla
Sahin:

Kurban olurum doğunun kadın anlayışına, Semiha Hanımın asil duruşu, insanlığı, yüzünün nuru yeter çok şükür. Sizi çok seviyor ve saygıyla selamlıyoruz Semiha Hocam.

yanıt1
yanıt1
Musa:

Ssemiha yıldırım kadeşimiz üzülme biz müslümanız

15
48
yanıtYanıtla
Soner:

Parti ismi vererek kime çalıştığınız belli oluyor.

36
23
yanıtYanıtla
.....:

niye alınganlık yapıyorsun vermesinmi partiliyse iki kere düşünmesi gerekir

yanıt1
yanıt1
Gül:

Imansizin gözüne Müslümanin Imani batar!

24
34
yanıtYanıtla
Emine:

Oooo hanımlar nerdesiniz haaaa her şeye kalem sallıyordunuz nerdesiniz kadın hakları dernekleri nereye kaçtınız

36
21
yanıtYanıtla
Gultepeli Bjk:

Kimsenin amahickimse kimsenin kerisina anasina bacisina aşalayici hakaretvayi kelime edemez.bizhalkolarak senin garina yada anana güzelll sözlersöylesek neolurdu hoşunagidermi ve bununsonu gelirmi bualanen ahlaksizlik hayasizlik namussuzluktur toplumca kiniyorum yahak

27
30
yanıtYanıtla
Hak hukuk:

Adaletin bu mu dünya en ufak olayda yürüyüşe geçen dernekler nerdesiniz

32
22
yanıtYanıtla
gerçekci:

Sen Allah ü Teala nın yarattığına bahane buluyorsun ya ey gafil o bedenin esas sahibi acaba sana yarın yevmi kıyamda nasıl muamele edecek hiç düşündün mü?

17
32
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title