Haberler

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin gündemindeki Juan Jesus ile ilgileniyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Siyah beyazlılar son olarak takıma kaliteli ama maliyeti düşük bir stoper almak için harekete geçti.

Senelik 3.5 milyon euro kazanan ve önceki gün kulübe alacakları nedeniyle ihtarname gönderen Vida'yı artık gözden çıkartan (Kasımpaşa maçında yedek kulübesine çekildi) siyah-beyazlılar, bir süre önce F.Bahçe'nin takibine giren Juan Jesus'un peşine düştü. Vida'dan yüksek maliyeti, Ruiz'den ise beklentilerin altında kalması nedeniyle kurtulmak isteyen siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon iki stoper alacak. Jesus'un maliyet bakımından Vida'nın neredeyse yarı fiyatında olması Beşiktaş yönetimini cezbeden en nemli nokta oldu. 29 yaşındaki Jesus'un, Sergen Yalçın'ın listesinde olmadığı, ancak menajerlerin sunduğu mali şartları gören başarılı hocanın transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

KARİYERİNDE 259 MAÇA ÇIKTI

Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 259 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı stoper Jesus, bu periyotta 2 gol attı, 4 de asist yaptı. 6 gole direkt katkı sağlayan Juan Jesus, bu uzun dönem içerisinde sadece 1 kez direkt kırmızı, 1 kez de ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

(Kaynak: Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (4)

fenerlibahçeli34:

Şu ''yılın çalımı'' haberlerine bayılıyorum. Herkes birbirine çalım atıyor. Maksat ortalık kızışsın, haber olsun. Boş verin ya. .

2
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Almasakta fiyatı arttırın:))

2
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Ruiz bence iyi oynuyor . Bu hafta da asist yaptı . Onun gönderilmesi salaklık olur . Bunu o mevkide otuz yıl oynamış biri olarak söylüyorum . Ruiz Beşiktaşda son yıllarda oynamış stoperlerin en iyisi olabilir . Yaşlı Pepe de dahil buna . Pepe çok hata yapardı . Ruiz çok ama çok az hata yapıyor . Ona heyecan kazandırmak ve parasını ödemek lazım . Hepsi bu . O giderse gelen daha kötü olur .

1
1
yanıtYanıtla
GS:

zaten bizim kulüpler anca birbirinin önünü kesip oyuncuların fiyatını artırıp pahalıya alır çünkü kulüplerimizde ne doğru düzgün scout ekibi var nede altyapıdan doğru düzgün oyuncu gelir . Sadece yaşı geçmiş yıldız futbolcuları yedek kulübesinde yatsın diye boşa para verilir gerçekten çok yazık. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title