Haberler

    Albert Riera'dan Galatasaray açıklaması! Teklif var mı?

    Güncelleme:

    Albert Riera, Galatasaray'da görev alacağı iddiaları hakkında konuştu ve sarı-kırmızılı takımda kimseyle görüşme yapmadığını açıkladı.

    Ajansspor'a konuşan Riera, " Galatasaray'da kimseyle konuşmadım. Şu an bu konuyu konuşacak zaman şimdi değil. Galatasaray'ın tek amacı şu an kalan maçlara odaklanmak ve bu maçları kazanmak. Bu yüzden önümüzdeki sezon kiminle devam edilecek, kim gidecek, hangi oyuncu gelecek bunları konuşmanın zamanı değil. Benim meselem için daha zaman var. Galatasaray şu an Avrupa kupalarına katılabilmek için yarışıyor ve kalan 3 maçta da iyi bir derece elde etmek istiyor. Galatasaray'ın tek amacı şu an kalan maçlara konsantre olmak ve maçları kazanmak" dedi.

    "ÇOK ACI, ÇOK ÜZÜLDÜM"

    Rizespor maçında ayağı kırılan Fernando Muslera ile ilgili de konuşan Riera, "Elbetteki çok acı. Sakatlığına çok üzüldüm. Ancak kötümser olmamak lazım. Hayatta her şey var. Futbolda da sakatlıklar var. Optimist olmakta fayda var. En kısa sürede sahalara geri döneceğini düşünüyorum. Umutlu bakarak sağlığına kavuşacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

    "FALCAO DA BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİ"

    Falcao'nun sakatlığına da değinen Riera, "Hiç kimse sakatlık yaşamak istemez. Falcao da öyle. Kimse takımından yardımı mahrum bırakmak istemez. Bu futbolcunun elinde olan bir durum değil. Diğer futbolcular gibi Falcao da 11'de oynamayı arzu ediyor. Falcao'nun da bu düşüncede olduğunu düşünüyorum. Bu herkes için geçerli bir durum. Falcao da böyle olmasını istemezdi" açıklamasını yaptı.

    Galatasaray'ın tek amacının kalan 3 maçı da kazanmak olduğunu söyleyen Riera, "Elbetteki bunu sonuna kadar kovalamak lazım. Galatasaray da bunu yapmak zorunda. Bütün konsantrasyonunu bu kalan 3 maça çevirdiler. Tek düşünceleri kalan 3 maçı kazanıp Avrupa kupalara gitmek" ifadelerini kullandı.

    "KÖTÜ GÜNLERDE DAHA FAZLA YANINDA OLMAK LAZIM"

    "Son olarak Galatasaray taraftarına bir mesajın var mı?" sorusu üzerine İspanyol futbolcu, "Her zaman verdiğim mesajı vermek istiyorum. İnanılmaz bir taraftar topluluğuna sahip. Ancak bazen takım iyi gider bazen ise kötü gidebilir. Önemli olan kötü giderken de takımının yanında olmak. Kötü gittiği günlerde daha fazla takımının yanında olmak. Ortak bir güç olduğunu gösterebilmek her zamankinden daha fazla yanlarında olmaları gerektiğidir" diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title